Aasialaista lusikkahierontaa!

Tämä video kannattaa katsoa jo ihan vain sen takia, että videon tyttö on tooooosi sievä 😀 Itse hieronta on aika hauska ja mahdollisesti yhtä tehokas kuin moni muukin hieronta. Voisin ajatella, että tämä hieronta auttaa kasvojen nestekiertoon ja stimuloi samalla ihoa. ”Työkaluna” siinä käytetään kiinalaista lusikkaa, jolla käydään koko kasvot läpi. Videon tyttö – nuori nainen? aasialaiset näyttävät usein uskomattoman nuorilta pitkään – kertoo, että kasvojen mitta pieneni kolme milliä ja tulokset näkyivät parhaiten seuraavana päivänä.

Aasialaisillahan on usein tavoitteena saada pienet ja V:n malliset kasvot ja siihen siis tälläkin hieronnalla pyritään.

Jos jäitte miettimään, mitä videolla nähdyt ”söpöilyeleet” kasvojen kanssa ovat, niin ne ovat yksi muoto ”aegyota”. Aegyo on koreaa ja tarkoittaa pikkulapsimaisellä äänellä puhumista, ilmeitä ja eleitä. Tyypillisesti aegyo yhdistetään sekä mies- että naispuolisiin k-pop-idoleihin (korealaiset nuoret pop-idolit). Jos haluatte lukea ilmiöstä lisää, niin löysin siitä aika kiinnostavan artikkelin. Ja tästä videosta löytyy vähän lisävalaistusta asiaan:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.