Kun niin tykkään näistä vimpaimista

Niin siinä pääsi käymään, että oli pakko taas tuhlata rahaa ja ostaa uusi vimpain. Tämä on minulla ollut mietinnässä jo todella kauan, mutta nyt sitten innostuin vihdoinkin ostamaan, kun … no, en tiedä, hetki vaan tuntui oikealta 🙂

Viimeiset puoli vuotta olen ollut yhtä kiireinen ja väsynyt kuin aina ennenkin ja kasvojumppa on ollut aika vähissä, mikroneulannut en ole kertaakaan. Harmittavasti stressi, väsymys ja vähä jumppaaminen näkyvät kasvoissa. Ainakin omissa silmissäni näyttää siltä, että olen vanhentunut merkittävästi: suupielet roikkuvat, leukalinja ei yhtään parane ja silmät ovat uupuneen näköiset. Ihokin tuntuu rypistyvän silmissä. Ikä pukkaa päälle ja hormonitoiminta muuttuu. Ehkä nämä ”oireeni” levolla vähän tokenisivat, mutta realisti pitää olla – ei elämäni tästä tule miksikään muuttumaan varmaan ennen kuin jään eläkkeelle. Ja siihen on vielä parikymmentä vuotta aikaa, joten parempi keksiä jotain muita keinoja, joilla ehkä voisi ilmiasua parantaa. Tämä siis on taustana vimpaimenostovimmaan.

Siispä ostin laitteen nimeltä Tripollar Stop. Vehje perustuu RF-säteilyyn, siis radiotaajuuksiin. Älkää kysykö enempää, en oikeasti osaa selittää 🙂 Perusidea on kuitenkin se, että laite lähettää ihoon RF-taajuuksilla säteilyä, joka lämmittää ja stimuloi ihoa ja edesauttaa kollageenin uusiutumista. Joillakin on nähtävissä ihan välitöntäkin vaikutusta ihon kiinteytymisessä, kun jotkut triplehelixit reagoi… euh, en enää löytänyt linkkiä siihen tekstiin, josta aikoinaan luin tästä 🙂 Mutta siis välitöntäkin vaikutusta voi olla, mutta lähinnä tavoitteena on kollageenin uusiutuminen ja sehän taas on hidas prosessi.

Olen lukenut Tripollar Stopin käyttökokemuksia perusteellisesti Essential Day Span foorumeiden ties kuinka monta sivua pitkästä keskusteluketjusta (ketju on melkein yhtä pitkä kuin mikroneulausketju, eli aihe on todella suosittu). Kokemuksia on monenlaisia: jotkut vannovat että ovat saaneet heti ekalla käyttökerralla loistavia tuloksia, jotkut muutaman käyttökerran jälkeen, jotkut eivät ollenkaan, ja joku jopa kertoi ihonsa kärsineen pahasti laitteen käytöstä. Minä kuitenkin vakuutuin.

Ajattelen että tämä vehje ehkä voisi korvata mikroneulauksen. Edelleen mikroneulaus on minusta aivan loistava tapa uudistaa ihoa ja olen saanut siitä todella hyviä tuloksia, mutta minulla on vain tosi suuri kynnys neulata. Paitsi että neulaaminen sattuu (puudutusaineen kanssa ei kyllä pahasti), kestää muutaman päivän ennen kuin olen esittelykunnossa taas, jos teen oikein tehokkaan neulaussession. Eli pitää löytää sopiva hetki neulaukselle ja sitä tuntuu olevan vaikea löytää. Oletan että tämä RF-jutskailu ei ole yhtä tehokasta kuin mikroneulaus, mutta toisaalta, voin tehdä sen koska vain ja olen käytännössä heti sen jälkeen ihan esittelykelpoinen.

Jos laitetta käyttäisi ohjeiden mukaan, niin suositus on että 2-3 kertaa viikossa 6-8 viikon ajan sitä käytettäisiin ja sen jälkeen sitten kerran 2-4 viikossa tai ”tarpeen mukaan”. Minulla on nyt takana seitsemän sessiota. Olen käyttänyt alkuun laitetta kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Vähintään yksi päivä täytyy pitää välissä, että iho saa levätä, mutta minä en joka toinen päivä ehtisikään hommaa tehdä. Ja no… nyt on aika näyttänyt sen, että alkuun siis homma onnistui kaksi kertaa viikossa, mutta nyt on jo mennyt kaksi viikkoa siitä, kun viimeksi ehdin ja jaksoin panostaa tähän asiaan. Enpä ole kyllä tosin jumpannutkaan 😦 No, täytyy ajatella niin, että tämä on pitkän tähtäimen ohjelma. Jokainen jumppasessio ja jokainen vimpailukerta on eteenpäin, tai ainakin pitää luontoa vähän kurissa… Olen kehittänyt sellaisen tekniikan, että istun olohuoneessa käsipeilin kanssa, TV auki. Tuijotan viihdykkeeksi TV:tä ja samalla kuljettelen laitetta naamalla (tai käsillä, tai käsivarsilla, tai polvilla). Käsipeili on sitä varten, että näen mikä valo laitteessa palaa, välillä siitä on hyötyä.

Onko tullut tuloksia, te tietysti kysytte. No jaa. Ei ainakaan mitään ihmeitä, enkä kyllä siis ole oikeasti huomannut yhtään mitään tuloksia 🙂 Se ei kyllä tarkoita etteikö tuloksia olisi tullut, mutta sitten taas – nämä kollageeninmuodostusta stimuloivat vimpaimet ovat sellaisia, että tulokset näkyvät vasta aika pitkällä aikavälillä, sama juttu siis kuin mikroneulauksenkin kanssa. Eli nähtäväksi jää. Raportoin kyllä, jos joskus on jotain raportoitavaa 🙂 Minun osaltani ei siis tullut mitään välittömiä vaikutuksia, mutta enpä toisaalta sitä odottanutkaan. Olishan se tietysti ollut kiva.

Onko kukaan muu kokeillut tällaista? Joko kotona tai hoitolassa? Olis kiva kuulla tuloksia/kokemuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.