Derminator :D

Wau mikä nimi! (ei varmaan tuu mieleen Terminator, eihän?) Kyseessä on se Vaughter Wellnessin kehittelemä mikroneulausmasiina, joka on tulossa markkinoille joskus tässä. Muistatteko, postasin siitä joku aika sitten. Nyt hoksasin että Vaughter Wellnessin sivuilla on blogikin liittyen tähän vehkeeseen liittyviin uutisiin. Postauksia ei kyllä ole montaa, mutta jos kiinnostaa nähdä miltä masiinan emolevy näyttää, niin tuolta senkin pääsee näkemään. Toimiva prototyyppi on jo olemassa ja kuvakin siitä löytyy blogista. Laitteen design on eurooppalainen ja osat USA:sta ja Euroopasta. Kaipa tällä yritetään kertoa jotain laadusta 🙂 Kieltämättä jotkin halpamaissa tuotetut laitteet ovat aika heppoisia, mutta toki on hyvääkin laatua mahdollista saada aika edullisesti.

Jos olette kiinnostuneita siitä, koska tämä laite on myynnissä, kannattaa laittaa sähköpostia Sarah Vaughterille (sarah@owndoc.com). Niin, ja jos muuten vaan haluatte seurata Sarah Vaughteria Twitterissä, niin sekin onnistuu.

Laitteen hinnaksi näyttää tulevan 144,56 e. Onhan se aika kallis, mutta sitten taas toisaalta… Jos käyttö todellakin on melkein kivutonta, niin ehkä siitä kannattaa maksaa? Ja olisi kyllä aika kätevää, jos voisi vaan määritellä että ”nyt haluan neulata 1,5 mm neuloilla” … ”ok, silmien ympärillä riittää 0,5 mm neulat” … ja jos se ei sattuisi! Ehkä silloin tulisi neulattua useammin? Nyt lykkään neulaamista aina eteenpäin, kun se vaan on niin iljettävää puuhaa 😀 On mulla tosin ongelmana sekin, että tuppaan nykyään tekemään neulauksen sen verran perusteellisesti, että viikonloppu ei ihan riitä ihon toipumiseen ja sitten pitää mennä töihin hivenen eksoottisen näköisenä. Hmm. No, pitää miettiä. Ei nyt kyllä ihan heti ole rahaa tuota ostaa. Onneksi se ei ole edes myynnissä vielä, niin on helppo lykätä asiaa eteenpäin.

Muistatteko muuten että valitin, että en onnistunut tilaamaan Infadolania viimeksi OwnDocin webbikaupasta? No, nyt onnistui sekin, heillä varmaan oli aikaisemmin vaan jotain tilapäistä ongelmaa webbisivuilla tai sitten oma selaimeni sekoili jotakin. Tilasin siis sekä Infadolania että kuparipeptidi-hyalyronihapposeerumia. Infadolania olen käyttänyt mikroneulatessa mutta myös ihan vaan huulirasvana ja muuten vaan yleisvoiteena. Se on kyllä tehty vaseliinipohjaan, joten kiiltää iholla tosi kauniisti ja on tietysti älyttömän rasvaista, eli ei sillä muita kasvovoiteita korvata 🙂 Mutta tykkään siitä mm. sen vuoksi, että sitä voi rauhassa käyttää kuparipeptidiseeruminkin kanssa, kun siinä ei ole C-vitamiinia, kuten on normaalisti käyttämissäni Environin tuotteissa. Kuparin ja C-vitamiinin iholle laiton välillähän pitäisi mielellään olla ainakin 12 tuntia – ne saattavat jotenkin reagoida keskenään ja iho voi harmaantua. Eli ei siis koskaan samaan aikaan iholle kuparia ja C-vitamiinia.

Täytyy sanoa, että mitään erityistä muutosta en ole ihossani huomannut näiden eri rasvojen ja seerumeiden käytön seurauksena 🙂 Ihoni on ollut aina aika hyvässä kunnossa. Atooppinenhan se on ja sen seurauksena on aina välillä kuivia ja punaisia läikkiä siellä sun täällä. Mutta jos näitä ei oteta huomioon, niin ihoni on tosi vaivaton ja minun epäkriittiseen silmääni myös ihan hyvän näköinen. Voi olla, että joku ihoasioiden asiantuntija näkisi siinä vaikka ja mitä ongelmaa (epätasaista väriä tms.), mutta minä onneksi en huomaa muuta kuin ryppyjä ja juonteita 😀 Ja sen vuoksi sitten vaan tyytyväisenä käytän noita tehoaineita sisältäviä rasvoja ja ajattelen, että ei niistä varmaan haittaakaan ole. Hyöty ehkä sitten näkyy vuosien mittaan juuri siinä, että mitään erityistä iholla ei näy 😀 Jos olette kiinnostuneita lukemaan, miten kannattaa yhdistää A-Retin, C-vitamiinin ja kuparipeptidien käyttö iholla rollauksen yhteydessä mutta ihan ilmankin rollausta, niin Sarah Vaughter on ohjeistanut tästä OwnDocin foorumeilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.