Pussit silmien alla kasvojen komistuksena?

Jos tämmöinen riemunaihe aamulla peiliin kurkistaessa omista kasvoista löytyy, joko ihan vakituisesti tai vilkkaan viikonloppuillan jälkeen, niin konsteja tilanteen korjaamiseksi toki löytyy, tehoavatko ne, on sitten toinen asia. Perinteinen temppu  poistaa nestettä silmien alta on laittaa silmille kurkunsiivut tai teepussit. Jos ei kuitenkaan ole aikaa makailla aamuisin rentoumassa silmät kiinni kymmentä minuuttia, niin tässä yksi konsti, jolla voi koettaa taklata ongelmaa:

Vedä kevyesti mutta tukevasti sormillasi ihoa kohti oikeaa ohimoa. Käytä sitten vapaan käden rystysiä painellaksesi niillä oikean silmän alta hitaasti ja rytmikkäästi kohti ohimoa, aloittaen silmän sisänurkasta. Tarkoituksena on siis painella neste pois silmien alta mukaan nestekiertoon. Saman voi tietysti tehdä sormenpäillä, mutta ainakin itsestäni tuo rystysten käyttö tuntuu ihan mukavalta.

En ole itse päässyt testaamaan tämän konstin tehokkuutta käytännössä, kun juuri tällä hetkellä en kärsi kyseisestä vaivasta. Olen kuitenkin antanut kertoa itselleni, että ainakin joillakuilla siitä on ollut hyötyä. Kertokaahan, tehoaako?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.