Keskustelua mikroneulauksesta?

Haluaisitko kertoa jotain omista kokemuksistasi mikroneulauksen suhteen, tuloksista, … ihan mistä vaan mikroneulaukseen liittyen? Tai ehkä kysellä jotain? Tai muuten vaan kommentoida? Tämän postauksen kommenttiboksissa olisi sille hyvä paikka! Linkkaan tämän postauksen muiden mikroneulauspostauksieni kaveriksi tuonne sivun vasempaan laitaan, niin se löytyy helposti myöhemminkin.

Tiedän että jotkut lukijani mikroneulaavat ahkerastikin ja olisin itse ainakin utelias kuulemaan miten selviätte kivun kanssa. Sattuuko mikroneulaus teitä? 😀 Minua nimittäin sattuu ihan kiitettävästi! Olen nyt ostanut apteekista Emla-voidetta ja ajattelin seuraavalla kerralla testata vähentäisikö se kipua. Onko kukaan muu kokeillut tätä?

13 ajatusta artikkelista “Keskustelua mikroneulauksesta?

 1. Minx

  Keskustelenpa itseni kanssa 😉 Eli olen nyt testannut Emlaa ja hyväksi havainnut. Rollaaminen sattui uskomattoman paljon vähemmän kuin ilman puudutusvoiteen käyttöä. Vastakkaisiakin tuloksia on joillakin ollut, tai siis ainakin sitä, että puudutusvoide ei juuri poista kipua.

  Vastaa
 2. Elmeri

  Olisikohan noissa purelogicol-kapseleissa taikaa mikroneulauksen yhteydessä? Kannattaa tutustua. Itse tilasin Gorgeous Shopista Englannista, koska Suomessa ne ovat kalliita. Mietin muuten tuota malar crescenteä. Itselläni se tuntuu jotenkin liittyvän tukkoiseen nenään ja poskionteloihin. Parina yönä olen laittanut nenääni Leiraksen A-Vita-tippoja, ja kas, malar crescenteni ovat littanat!

  Vastaa
 3. Minx

  Aina silloin tällöin joku ottaa esiin nuo purelogicol-kapselit tai iholle käytettävät kollegeeniseerumit. Minä en ota mitään kantaa purelogicolin tuotteisiin sinänsä, koska en ole tutustunut niiden tarkempaan sisältöön. MUTTA: Yleisesti ottaen kollageenin syömisestä ei ole juurikaan hyötyä ryppyjen poistamisessa, näin olen antanut itselleni kertoa. Paula Begoun (joka muuten on ankarasti kasvojumppaamista vastaan 🙂 on melkoinen guru kasvojenhoidon saralla ja hän selittää asiaa tässä linkissä http://www.cosmeticscop.com/bulletin/021209-full.htm

  Eli hänen mukaansa kyse on siitä, että kun syö tai juo kollageenia (on se sitten peräisin lihasta tai lisäaineista, kuten vaikka kapseleista tai kollageenijuomista), elimistö sulattaa kollageenin ja hajottaa sen yksittäisiksi aminohapoiksi, joista se koostuu. Mutta on kollageeni (siis nämä aminohapot) peräisin mistä tahansa lähteestä (liha tai vaikkapa kapselit), se ei päädy sulattamisen jälkeen elimistössä suoraan ihon kollageenin yhteyteen. Sinänsä kollageenin syöminen vaikuttaa auttavan koko kehon kollageenin muodostukseen ja se taas on tietysti ihan hyvä juttu. Mutta siis tämän mukaan ryppyjen poistamiseen ei kollageenia kannata syödä, rahat vaan menevät hukkaan.

  Uskokoon ken tahtoo. Ja en tosiaan Purelogicolin tuotteisiin ole tarkemmin tutustunut, tiedän vain tämän perusperiaatteen.

  Kollageeniseerumit – ne myös rollauksen yhteydessä nousevat usein esiin. Ainoa mitä niistä oikeasti tiedän, on että ainakin aiemmin (ei puhuta kovin kaukaisesta ajasta kuitenkaan) seerumeissa kollageenimolekyyli on ollut yksinkertaisesti niin suuri, että se ei ole mitenkään voinut penetroitua ihon sisään ja sen vuoksi siitä vaan ei ole juuri ollut hyötyä – pientä ehkä, mutta ei paljoa. Yritin haeskella lisätietoa tästä asiasta, mutta en ehkä osannut käyttää oikeita hakutermejä. Hain termeillä Skin Collagen Topical Serum, mutta tuon seerumin tilalla ehkä olisi pitänyt olla jotain muuta. Jos jollakulla olisi asiasta (joko kollageenin syöminen tai sitten iholle levittäminen) lisätietoa ja antaa linkkiä johonkin tieteelliseen artikkeliin, niin olisin tosi kiinnostunut ja kiitollinen! Olen täysin valmis muuttamaan mielipidettäni, jos sille löytyy hyvät perustelut 😀

  Tuossa kun haeskelin näitä kollageeniseerumijuttuja huonolla onnella, niin törmäsin sen sijaan kyllä useampaankin tutkimukseen, joissa todettiin että askorbiinihappo (C-vitamiini siis) parantaa esimerkiksi auringon iholle tekemiä vahinkoja ja tekee muutenkin iholle hyvää. Itse olen toistaiseksi siis todennut, että jätän kollageenit väliin ja satsaan huomattavasti halvempaan C-vitamiiniin! 😀 (ulkoisesti siis, mutta toki sitä sisäisestikin kannattaa käyttää)

  Tuo kokemuksesi poskipääpussien katoamisesta on kyllä kiinnostava! Täytyypä itsekin vähän pohtia pussien ja tukkoisuuden yhteyttä.

  Vastaa
 4. Elmeri

  Mikroneulasin vasemman kämmenselkäni aika rajusti noin kaksi kuukautta sitten. Käytin 0,75mm neulatelaa eikä tuo puudutus tullut oikein mieleen kaiken kiireen keskellä. Nyt eilen, kun aurinko paistoi huomasin, kuinka sievää ja kimmoisaa ihoa tuohon kädenselkään oli kasvanut! Voi lettas sentään! Nythän tässä saa hillitä itseään, kun nuo polvetkin röpsöttävät, oikea kämmenselkä odottaa neulausta ja nuo kyynärpäätkin… Näin muuten tuossa auringonvalossa jopa selvän rajankin, mistä on neulattu. Siis siinä, mistä alkaa se ”mummoiho.” Ja tuohon vasempaan käteeni en ole käyttänyt mitään erikoisvoiteita, neulannut vain ja ”unohtanut.”

  Vastaa
 5. Minx

  Aika herkkuja tuloksia! Nyt olis sulla hyvä hetki ottaa vertailuvalokuvat molemmista käsistä 🙂 Itseäni harmittaa, kun kämmenselät eivät tykkää rollauksesta, viimeksi kun niihin tuli niin sietämätön kutina rollauksen jälkeen, että ajattelin että jos kutinaan vois kuolla, niin tässä se olisi 😛 Mutta ehkä taas voisin uskaltaa kuitenkin. Polvissa mulla ei ole näkynyt sitten yhtikäs mitään tulosta, ei myöskään polvieni vanhoissa arvissa. Pitäisi varmaan taas rollata ne toivorikkaana pitkästä aikaa.

  Vastaa
 6. Elmeri

  Pitänee alkaa ottaa kuvia! Kerkesin jo innoissani rollata loputkin tuosta vasemmasta kädestäni. Myöskin ne sormet, jotka ovat hieman paleltuneet kun nassiaisena verenkiertoni oli niin hyvä, etten lenkillä ollessani huomannut, että ne paleltuivat (siis tuloksena turvonneet ja ”hassut” nivelet.) Niin, ja rollasin tietenkin tupakki-ylähuuleni, ja aika rajusti. Jäin vain miettimään tuota rollausta. Siis kämmenselkähän on aika ”suoraa” kudosta ja tavallaan fyysisesti aika staattisessa tilassa (toisinkuin ryppyinen ylähuuli, joka nousee, laskee, supistuu..)Vaikka minulla on punapään ohut pergamentti-iho, niin jostain syystä leikkausarvet (masu:dermoidit, kaula:kilpirauhanen) parantuvat aina ”hyvin.” Siis mitä lääkärit ja sairaanhoitajat sillä tarkoittavat; kai sitä, että ihoni parantuu sievästi niin, että jälkeen jää se inha valkoinen viiva ihoon. Minx, naamaani en ole oikein tarkkaillut mikroneulauksen jälkeen. Olen tällainen extreme-ihminen, jonka täytyy nähdä selviä tuloksia, ennenkuin uskoo. Siis nuo verisuonet vasemmassa kämmenselässäni kuultavat edelleenkin ihon läpi, mutta se uusi iho on sellaista nuorta, kiinteää ja kaunista ihoa, mitä kelpaa auringossakin katsella! Olen innoissani tästä palstastasi ja näistä riemastuttavista uusista ”lähestymistavoista” omiin kasvoihin. Olet varmastikin antanut täällä Suomessa monellekin kiukkuiselle mummolle aihetta pohtia, voiko muutakin tehdä, kuin surkeana tuijottaa peilistä harmaata naamaa ja roikkuvaa, säkittävää ihoa ja tehdä epätoivoisia ostoksia jonkun hiivatun ihmevoiteen perään. Kyllä Sinussa asuu pieni tutkija! Itse tutkiskelen nyt myöskin tuota tietokoneen näytön asentoa ryhtiin. Nääs, kun ikäni tietokoneella töitä tehneenä huomasin ryhtinikin ”säkittävän”-ja nostin näytön kaiuttimen päälle. Tuo ikä, ja hormonaaliset muutokset. Mutta, edelleenkin, kasvojeni lienevät pumpissa ja nuo hamsterit ovat aika olemattomat! Kiitos, että aloit tutkimaan näitä kasvojumppa-asioita! Olet varmastikin sirkeä piristys monen keski-ikäisen arkeen!

  Vastaa
 7. Minx

  Sinulla on ehkä jotenkin erinomaisen sopiva iho mikroneulaukseen, kun reagoit noin nätisti siihen. Ja kuulostaa siltä, että myös kasvojumppaan, kun siitäkin on tullut nopeita tuloksia. Hieno homma!

  Juu, minä nyt olen aina ollut onnellisin silloin, kun olen päässyt kaivelemaan uusia kiinnostavia asioita sydämeni kyllyydestä ja sitten vielä tuputtamaan niitä muille 😀 Olen kyllä tosi onnellinen, jos edes yksi ihminen maailmassa näistä mun kauneushassutuksistani löytää jotain iloa ja hyötyä ja hyvää fiilistä elämäänsä. Itsestäni on vaan niin hienoa, kun on vähän niinku ohjakset omissa käsissä, ei pelkästään oman elämän kanssa vaan vähän tuon ulkonäönkin 🙂 Minuakin on peilistä ihan riittävästi tuijottanut se väsynyt ruma akka (varsinkin tänä talvena pahimpina atopiahetkinä), että jos jollakin konstilla peiliin ilmestyy vähän suotuisamman näköinen naishenkilö, niin johan vaan yleiset fiilikset ovat heti paremmat ja maailmakin hymyilee!

  Vastaa
 8. Utelias

  Hei! Oletko saanut jo tuloksia vai onko kipu estänyt hoidon jatkamisen? Sivustolla oleva linkki ei toimi tuloksia/kokemuksia sivullesi ja olisin utelias näkemään tai kuulemaan onko rollaus on hyödyllistä 🙂

  Vastaa
 9. Minx

  Olipa hyvä kun kysyit! Tein jotain muutoksia avainsanoihin ja siinä yhteydessä sitten varmaan katosi maailmankartalta tuo tägi. Pitääpä muistaa korjailla.

  Nyt on mikroneulauspuuhani onnistuneet ihan kivasti, kun olen käyttänyt puudutusainetta iholla. Tulokset, no on niitäkin, joskaan ei mitään kauhean dramaattisia 🙂 Mutta mikroneulaus onkin kärsivällisen puuhaa eli toivon että ajan kanssa tuloksiakin tulisi. Jos maltat odottaa, että korjaan linkin taas toimimaan (tänään/huomenna), niin käyhän uudestaan kurkkaamassa täällä blogissani! Tulokset kun eivät ole ihan lyhyesti selitettävissä. Näkyvin tuloksista on silmien välisten vaakaryppyjen huomattava väheneminen.

  Vastaa
 10. emmu

  Hei Minx.
  Hyvä juttu oli kyllä studio55:ssa!
  Ah, vihdoin oma tela. Sain hoitolasta ostettua oman 0.5 mm olevan. Ja tilasin toisen 1.5 mm:sen.
  Rullasin rinnat ja rintakehän tänään. Ja ehkä liiankin ahkerasti kun yllätyin, ettei sattunut yhtään. No nyt iltaisella kyllä tietää rullanneensa.. Puuh. Voin laittaa tänne kun alkaa tulla tuloksia. Nyt iho melko ohut ja venymäjälkiä paljon.
  Tuotteista käytän c-vitamiinia sisältävää Lieracin mesolift seerumia ja Vichyn liftactiv retinol ha:ta yövoideversiota.
  Olen ollut ihan tyytyväinen tuotteisiin mutta mietityttää onko seerumissa tarpeeksi C-vitamiinia ja eikö retinol ole juuri a-vitamiinia?
  Ja mietin myös onkohan 1.5mm neulat liian pitkiä rinnoille, vaikka sitten kun ovat neulaukseen tottuneet?
  Ai niin sanoivat hoitolasta että voin rullata kerran viikossa 0.5:lla. Mutta ehkä en. 🙂
  Katselin ulkomaisia keskustelufoorumeita aiheesta. Oikein pahaa teki kun moni kirjoitti neulaavansa joka toinen päivä millin neuloilla… Ja vielä ihmettelivät kun ei vaikuttanut niin hyvältä.

  Vastaa
 11. Minx

  Oi, jäädään odottamaan siis tuloksia kiinnostuneina! Älä kauheasti pety, jos ei niitä ihan nopsaan tule 🙂 Joillakin tulee nopeammin, joillakin hitaammin, mutta yleensä kaikilla tehoaa jossain vaiheessa.

  Retinol on A-vitamiinia, kyllä, eli ihan jees. En valitettavasti ole kovin hirveästi perehtynyt kosmetiikkaan kuin periaatetasolla, en esimerkiksi osaa kovin hyvin lukea INCI-listoja ja niistä ymmärtää tuotteiden vaikuttavia aineita. Käytettyjä määriä on muutenkin niistä hankala päätellä. Mutta katselin vähäsen tuon käyttämäsi seerumin sisältöä ja on siinä ihan oikeita aineita 🙂 Se oli vähän jännä juttu, että sen pääaineena heti veden jälkeen on appelsiinimehu 😀 Sehän kyllä sisältää C-vitamiinia, mutta en osaa ottaa kantaa siihen, kuinka hyvin säilyvässä muodossa. Ehkä ihan ok. En jaksanut käydä koko valmistusainelistaa läpi, mutta mielestäni C-vitamiinia seerumissa ei ole erikseen, jos ei sitten jonkun niin oudon nimisenä, että en vaan bongannut sitä listasta. Jos haluat, niin voit itse katsoa Paula Begounin tosi kätevästä listasta: http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary

  Rinnoissa on aika ohkainen iho. En ainakaan alkuun varmaan käyttäisi noita 1,5 mm neuloja, mutta ehkä voisit muutaman 0,5 mm neulauskerran jälkeen kokeilla varovasti johonkin paikkaan, miltä pidemmät neulat tuntuvat. Sarah Vaughter ohjeistaa, että kasvojakin voisi 0,5 mm neuloilla neulailla kerran viikossa. Tuntuu aika hurjalta minusta 🙂 Toisaalta, itse ajattelisin niin, että jos neulaus ei tunnu kovin rajulta (ei satu hirveästi, ei tule paljoa verta, ei jää moneksi päiväksi jälkiä), niin sitten voisi neulailla tiheämmin (ehkä tuolla neulapituudella sen kerran viikossakin?), mutta jos neulaus tosissaan tuntuu ja jättää jäljet, niin pitäisin ihan reilusti taukoa. Mikroneulauksessa vähemmän on enemmän! 🙂

  Joo, pahaa tekee lukea noita juttuja, joissa ihmiset neulailevat tosi tiheään pitkillä neuloilla 😦 Toivottavasti eivät saa ihan hirveän pahaa itselleen aikaan.

  Vastaa
 12. emmu

  Kiitos vastauksestasi. Kärsivällisesti tässä edetään. 🙂
  Ja taidan joo varmuudeksi jatkaa tuon kotitekoisen c-vitamiiniseerumin käyttöä.

  Ajattelin laittaa varoituksen sanan myös tänne verkkosivu sinunapteekista tilaamastani MNRS neulatelasta, sellainen pinkkimusta. Pienen henkisen valmistautumisen jälkeen äsken päätin neulata sillä (1,5mm) ja ensin ilahduin kuin ei tuntunut oikein missään kunnes tajusin, ettei se edes läpäise ihoa, vaikka yritin painaa kuinka kovaa edes nenään tai kämmenselkään ei tullut reiän reikää!!! Samperi että harmittaa! -Parasta olisi, että saan palauttaa koko roskarollerin!

  Pitää hakea luottokortti ja tilata tästä eteenpäin vain suosittelemiltasi sivuilta.

  Vastaa
 13. Minx

  No onpa harmi 😦 Mikähän telassa mahtaisi olla vikana – ehkä neulat ovat liian tiheässä? Tuossa rollerissa on tosi paljon neuloja (540 kpl, 9 rivissä), kun niissä rollereissa mitä itse käytän, on vain 192 neulaa 8 rivissä. Sitä luulisi tietysti, että jos neuloja on tiheässä, niin tulos olisi parempi (tiheämmässä reikiä jne. ja sitä kautta vähemmän tarvista rullailla edes takaisin), mutta jos neulat ovat tiheässä, niin silloin syntyy ”fakiirin piikkimatto” -efekti, eli neulat eivät painukaan ihoon sisään lainkaan. Tälle olis joku hieno fysikaalinen selityskin, paineeseen yms. liittyen, mutta en nyt osaa sitä tässä oikein avata 😛 (lue: fysiikka ei oo koskaan ollut mun vahvuuksiani)

  Itse en ole tilannut muuta kuin tuolta OwnDocilta, joten en yhtään tiedä minkä laatuisia rollereita suomalaisilta sivuilta saa. Voisit ehkä jonkinlaisen reklamaation tehdä tuosta rollerista? Jos ei se kerran tee sitä mitä pitäisi tehdä 🙂

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.