Pikkulinnut lauloivat…

… että CFF:ään olisi tulossa jotain lisäystä! Carolyn on kuulemma jo pitkään testaillut/testauttanut uusia liikkeitä ja nyt ei enää ole kauhean kaukana se, että ne julkaistaisiin kaiken kansan nähtäväksi. Kyseessä on lisäosa nykyisen perusohjelman päälle ja kuulemma jotain ihan ilmaisiakin maistiaisia olisi tulossa maksullisen osan lisäksi.

Mistäkö tiedän? 🙂 No, yksi lukijani mainosti, että oli saanut Carolynilta kokeiltavaksi liikkeitä silmien alueen kohentamiseksi, ja olikin saanut niitä liikkeitä tekemällä vallan mainioita tuloksia. Minua kun on itseäni mietityttänyt se, että silmäni eivät reagoi jumppaan ihan niin paljon, kuin mitä toivoisin, niin innostuin sitten Carolynilta kysymään, että josko minäkin voisin kokeilla näitä liikkeitä. Ja sainhan minä ne näytille 🙂 Samalla sitten sain pientä infoa tuosta tulevasta julkistuksesta.

Täytyy nyt tunnustaa, että en ole kyllä vielä noita liikkeitä päässyt kokeilemaan kunnolla, muuta kuin pikaisesti tässä tietsikan edessä istuen. Ne eivät ole ihan supersimppeleitä ja minun on ollut tarkoitus printata ohje itselleni ja opetella liikkeet peilin edessä. Mutta kun en ole saanut aikaiseksi niitä printata, niin opettelukin on jäänyt. Ehkä tänään!

Saa nähdä onko tuossa CFF:n lisäosassa mukana niitä liikkeitä, joita kokeilin noin vuosi sitten – ehkä muistatte että silloin kerroin myös kokeilevani liikkeitä ja Carolyn pohti niiden julkaisemista. No, ei niitä ole koskaan julkaistu, joten voi olla että tulokset eivät olleet yleisesti erityisen hyviä (minä itse kyllä tykkäsin liikkeistä, mutta en saanut niillä mitään erityistä aikaan 🙂 tai sitten ne ovat mukana tässä tulevassa paketissa.

Kivaa! Odotan innolla! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.