Remppa menossa

Teen tässä hissukseen pientä remppaa blogiini, sekalaisia pieniä puuhia. Olen yrittänyt jotenkin järkeistää luokkien ja avainsanojen käyttöä ja se on tainnut saada aikaan vähän sotkua – jos olen blogini sisällä linkittänyt johonkin avainsanaan, niin yhtäkkiä linkki ei toimikaan, kun avainsana on kadonnut. Jos törmäätte tällaisiin epäjohdonmukaisuuksiin, niin kiitollisena kuulen niistä ja korjaan asian kuntoon. Omat mikroneulaustulokseni esimerkiksi ovat kadonneet maailman tuuliin, tai siis oikeasti postaukset ovat kyllä tallella, mutta poistin tuloksiin liittyvän avainsanan ja nyt sitten juuri niitä postauksia on hankala löytää enää. Korjasin tätä väliaikaisesti sillä, että eri luokkiin kuuluvat postaukset voi nyt löytää alasvetovalikosta vasemmasta reunasta. Sieltä löytyy mm. mikroneulaus ja sitä seuraamalla pitäisi löytyä myös mikroneulaustuloksiani, ainakin ne postaukset, jotka olen jo linkittänyt mikroneulaus -luokkaan. Olen vasta oikeastaan viime aikoina alkanut ymmärtää, miten luokkia ja avainsanojan kannattaisi fiksusti käyttää ja nyt on sitten vähän tuskallista (ja hidasta!) tehdä remppaa taaksepäin 🙂 Eli luokitukset ovat tällä hetkellä enemmänkin suuntaa antavia, avainsanat ovat paremmin kondiksessa.

3 ajatusta artikkelista “Remppa menossa

 1. Suvi

  Moi! Kiitos kivasta blogista, olipas mukava törmätä tämän aihepiirin suomenkieliseen blogiin. Tuntuu, että meillä pidetään kauneuden ylläpitoa jotenkin turhana tai pinnallisena. Olen lukenut ihkua EDS- foorumia pari vuotta, harrastan sinun laillasi dermarollausta ja kasvojumppaa myös. Harkitsen FlexEffectin ostoa, aikaisemmat ohjeet on lähinnä YouTubesta. Tsemppiä syksyyn!:)

  Vastaa
 2. Minx

  Kiva kuulla kanssaharrastajasta! 🙂 Minäkin olen vähän yrittänyt puolustella tätä hömppäharrastustani (hmm, onko se muka hömppää oikeasti?) ja edelleenkin jos se jonkun kanssa tulee puheeksi, pitää aina vähän selitellä. Mutta se on kiva, että on niitäkin paikkoja, joissa saa höyrytä ihan rauhassa! Niinku vaikka tämä minun blogini tai EDS:n foorumi. Oletko muuten saanut näkyviä tuloksia rollauksesta ja kasvojumpasta?

  Vastaa
 3. Suvi

  Heh, perhe ja ystävät pitävät ainakin minua jo turhamaisena, ja sen hyväksyvät, muille en ole alkanutkaan selitellä. Olen oikeasti kaivannut ”höyryämiseen” soveltuvaa paikkaa, kun niin harva tuntuu ymmärtävän! Ihanaa kun löytyi netin ihmemaailmasta toinen hurja.

  Mulla on ikää vasta 26, mutta kasvonpiirteet ovat sellaiset, että melko syvät nasolabiaaliuurteet olivat jo teininä ja silmänaluset kuopalla, vaikka paino on aina ollut BMI-indeksin normaalialueen yläpuolella, minua on aina luultu ikäistäni huomattavasti vanhemmaksi. Joskus puolisen vuotta sitten heräsin siihen, että ilme oli tosi väsynyt. Nyt olen pari kolme kuukautta jumppaillut ja ainakin silmänseudussa raskaissa luomissa olen huomannut kehitystä, harmittaa vaan hirveästi, etten ole ottanut kuvia. Kunhan on aikaa, perehdyn etenkin kasvojen alaosan jumppaan. Rollauksesta sitten (0,5mm terä) on ollut apua otsassa olevaan lievästi hypopigmentoituneeseen kuopalla olevaan arpeen, se ei näy lähellekään niin selvästi kuin aikaisemmin, ajattelin alkaa käsitellä myös raskausarpia suoliluiden harjanteiden kohdilla. Nuo nasolabiaalit ovat semmoinen kohta, joihin kaipaisin enemmän ohjeistusta, toki myös Juvederm/Restylane- vaihtoehto on käynyt mielessä, lymfahieronnan aloitin nyt ja se vaikuttaa EHKÄ vähän, naamasta ajattelin ottaa kuvan ja verrata parin kuukauden hieronnan päästä onko sillä oikeasti mitään näkyvää vaikutusta. Tuolla EDS- foorumilla vaikuttaa siltä, että etenkin Ageless- harrastajista moni tuntuu valittaneen juuri sen jumpan nimenomaan korostaneen nasolabiaaleja, eli sitä en ehkä ainakaan kokeile.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.