Hierotaanpa kasvoja – jälleen kerran :)

Tonya Zavasta on alkujaan venäläinen, nykyään USA:ssa vaikuttava raakaravinnon puolestapuhuja. Hänen webbisaitiltaan ja blogistaan löytyy raakaravintoreseptejä ja webbikaupasta löytyy kaikenlaista hassua ostettavaa. Houkuttelevin asia minulle siellä on Amazing Skin Rejuvenator – ihon ihmeellinen nuorentaja, joka on ihan vaan neulatela 🙂 Siis vähän niin kuin mikroneulaustela, mutta neulojen ei ole tarkoitus läpäistä ihoa, vaan antaa vain iholle sen verran stimulaatiota, että verenkierto paranee. Ihana vimpain 😀 Olen kuullut, että jotkut ihan oikeasti tykkäävät tästä vehkeestä. Zavastalla on kaikenlaista muutakin kauneudenhoitoon liittyvää mukavaa hömppää myynnissä, esimerkiksi kasvojen ihon kuivaharjaukseen tarkoitettu harja (hei, tämäkin tekisi mieleni ostaa!)

Mutta otin kyllä Tonya Zavastan esiin ihan muusta syystä: Tonya Zavasta nimittäin on aktiivinen kasvojumpan puolestapuhuja! Häneltä on saatavilla oma kasvojumppakirja e-kirjana, Rawsome Flex. En ole tutustunut ko. kirjaan tai Zavastan jumppaan sen kummemmin, muuta kuin mitä hän itse siitä kertoo, ja lähinnä mieleeni on jäänyt yksityiskohta, että koska Zavastalla itsellään on pitkät kynnet, jumpassa ei ole liikkeitä, joissa laitetaan sormia suuhun 😀 Minähän olen täällä blogissani joskus itkenyt sitä, kuinka pitkät kynnet tekevät tuhoja suun limakalvoille. Jos tuota Zavastan omaa kuvausta kasvojumpasta luette ihan sivun loppuun, niin sieltä löytyy myös ennen ja jälkeen -kuvia. Mitään hirveän vaikuttavia ja vakuuttavia nämä kuvat eivät kyllä ole, mutta en nyt mene niinkään sanomaan, ettei niissä mitään muutosta näkyisi.

Joka tapauksessa Zavastalta löytyy useita videoita YouTubesta, ja yksi näppärimmistä on mielestäni tämä:

Siinä Zavasta mainospuheen jälkeen esittelee ihan yksinkertaisen kasvohieronnan, joka tehdään rystysillä. Kasvot rasvataan ensin hyvin (vaikkapa oliiviöljykin käy tähän, tai lempparikasvovoide) ja sitten niitä hierotaan. Tarkoituksena on käyttää aika paljon voimaa ja painaa siis lujaa, lihaksia hierotaan syvältä, ei ainoastaan silitellä ihon pintaa. Tämä hieronta on aika saman tyyppinen kuin Carolyn’s Facial Fitnessin Face Firmer tai The Brush. Carolyn Cleaves on kenties saanutkin innoitusta tuohon kaulan hierontaan Tonya Zavastalta.

Zavasta on aika hyvä mainos omille mielipiteilleen 🙂 Katsokaapa tuota videota, hän on siinä 52-vuotias… Onhan hän lähtöjäänkin toki kaunis nainen, mutta voi miten hyvin säilynyt!

2 ajatusta artikkelista “Hierotaanpa kasvoja – jälleen kerran :)

 1. Pirpana

  Tää on aika magee – yksinkertainen ja tehokas! Olen viime aikoina lukenut jonkinverran Leo Babautan ja Charles Duhiggin ajatuksia tavoista ja miten jostain asiasta saa tehtyä pysyvän tavan olen tullut siihen tulokseen että koitin kasvojumpan kanssa saavuttaa aivan liian paljon aivan nopeasti – ja sitten into lopahti. Kun juju on se että kun tekee pienestä asiasta pysyvän tavan niin pitkän ajan päästä tulokset puhuvat puolestaan:).

  Joskus mietit että voiko kasvojen lihakset kipeytyä – en tainnut silloin ehkä kommentoida asiaa mutta mielestäni fysioterapeutti joka väitti että kasvolihakset ovat liian pieniä kipeytyäkseen oli väärässä. Siis lihas kuin lihas, mitä koolla on väliä? Sain aikanaan Carolynin (?) jostain otsajumpasta (kurtistus ja hieronta) otsani aivan kipeäksi niin että jouduin laittamaan siihen Voltarenia yöksi. No, tämäkin Zavastan hieronta tekee *melkein* saman eli todella araksi otsa jää mutta ei nyt ihan Voltarenia ole tarvittu.

  Mutta nytpä mulla on uusi tapa, jonka ”cue” on se että aina kun laitan kasvovoidetta kasvoilleni, teen tämän hieronnan rystysillä. En ehkä koko 3 minuuttia mutta kuitenkin. Varsinkin aamuisin se on aivan ihana ja herättää kasvot mukavasti uuteen päivään.

  Vastaa
 2. Minx

  Voi miten oikeassa oletkaan siinä, että ihmisen pitäisi tehdä elämässään pieniä muutoksia ja sellaisissa asioissa, jotka on helppo hallita! Jos siis haluaa jotain pysyvää muutosta aikaan. Tämähän liittyy ihan kaikkeen oman elämän remonttiin, on sitten kyse liikunnasta, ruokavaliosta, ihmissuhteista … ja tietysti kasvojumpasta 🙂 Isot muutoksetkin ovat tietysti ihan jees ja joskus onnistuvat hyvinkin, mutta monesti niiden kanssa käy niin, että ne jäävät vain väliaikaisiksi ja sitten sitä kuitenkin palaa takaisin vanhoihin helppoihin ja tuttuihin toimintamalleihin.

  Minä olen itse viime aikoina tehnyt Carolyn Cleavesin ”Brushia” kaulalle tosiaan samalla, kun levitän kasvovoiteen. Miksikähän en ole ajatellut kasvoille sitä tehdä, hmm! Tosiaan kun sen tekee samalla, kun muutenkin jotain puuhailee kasvojensa kanssa, niin kynnys on paljon pienempi. Ja ”small things add up” 🙂

  Mulla on muuten itsellä taas kasvolihakset kipeinä 😀 Oli yli viikon tauko jumpalla ja se sitten heti tuntui etenkin leuan seudun lihaksissa. Sen verran moni on tuosta lihasten kipeytymisestä todistanut (aamen, sisaret, aamen! (hei, älkää nyt kukaan loukkaantuko, tuli vaan niin elävästi mieleen amerikkalaisista elokuvista tietyt kohtaukset)), että eiköhän se liene ihan normaali ilmiö, sanoo kuka mitä hyvänsä 🙂

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.