Lämpöistä äitienpäivää kaikille äideille!

[Kuva kadonnut palvelimen vaihdon yhteydessä]

Ja muutkin ovat tervetulleita nauttimaan tästä kauniista kevätpäivästä! Kuvassa yllä kukkapenkkini ensimmäinen kukkija, huonona hortonomina en muista nimeä, mutta nimestä viis, kukista voi onneksi nauttia ilmankin.

[Kuva kadonnut palvelimen vaihdon yhteydessä]

Minun päivänä alkoi herkullisella aamiaisella vuoteeseen – mukana oli lisäksi lasillinen kuohuviiniä, äitienpäiväkortti jossa tyttären kirjoittama äitienpäiväaamun haiku, ruusukimppu, ja hyödyllinen ja hauska lahja. Tiedossa on vielä kauniin sään innoittamaa luontopolkuilua lähimaastossa (kiva katsoa mitä kevät ja parin viime päivän kunnon sateet ovat ennättäneet nostaa mullan pintaan) ja perheen miesten ahkeroimaa täytekakkua. Voiko paljon parempaa toivoa? 😀 Lippukin on salossa.

Kasvojumppa vielä uupuu tältä päivältä, vaan jospa tämä juhlittu äiti senkin ehtisi jossain välissä tehdä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.