Kasvojumpat sosiaalisessa mediassa

Oletteko innokkaita sosiaalisen median käyttäjiä? (niinku vaikka lukisitte kasvojumppablogia…:) Kasvojumppajuttujakin on tosiaan mahdollista bongailla useammista eri paikoista, jos vaan hoksaa hakea. Kasvojumppaajillakin on siis mahdollisuus olla muodikkaita ja harrastaa kasvojumppaa myös muualla sosiaalisen median puolella!

Facebook

FlexEffect on löytynyt naamakirjasta jo helmikuusta 2010 lähtien – olen vaan itse niin laiska naamakirjan käyttäjä, että en ole oikein noteerannut asiaa aikaisemmin. Mutta te ahkerammat käyttäjät, käykäähän kurkistamassa! Tarjolla on ollut muutama kiva kilpailukin, joissa on voinut voittaa tuotteita. Löytyy sieltä myös Carolyn’s Facial Fitness, tämän vuoden tammikuusta lähtien ja Facercise kesäkuusta 2010 lähtien. Facercisen sivusto on kaikkein ahkerimmin päivittyvä näistä kolmesta. Myös Cynthia Rowlandin Facial Magic löytyy sieltä.

Twitter

Jos joku on Twitterin käyttäjä, niin sieltäkin voi bongata FlexEffectin: http://www.twitter.com/flexeffect_intl Samoin Twitteristä löytyy Facercise: http://twitter.com/#!/facercise, mutta tämä kanava on kyllä ihan kuollut 🙂 Erittäin elossa on sen sijaan Cynthia Rowlandin kanava.

Youtube

Youtube-kanava löytyy useammaltakin kasvojumpalta, tähän olen nyt listannut ne, jotka ekkana tulivat mieleen, kun tutkailin Youtuben syövereitä:

Sähköpostilistat

Tämä nyt ei ehkä ole oikein aidosti sosiaalista mediaa, mutta menköön samaan syssyyn. Sähköpostilistoja siis löytyy Facerciselta, CFF:ltä, Ageless Methodilta ja Facial Magiciltä (Cynthia Rowland) ainakin – listat ovat yksisuuntaisia eli viesteihin ei ole mahdollista vastata. Viestit sisältävät mainostusta ja tiedotusta, ei mitään yllättävää siis. Listalle voi liittyä kunkin jumpan kotisivulta.

Keskustelufoorumit

Kasvojumppa-aiheinen keskustelufoorumi löytyy ainoastaan FlexEffectiltä. Ko. foorumi on julkinen ja sinne voi rekisteröityä, vaikka ei olisikaan ostanut FlexEffectiä. Jumpalla on lisäksi omat fooruminsa jumpan ostaneille asiakkaille. Ageless Methodilla oli myös aikaisemmin keskustelufoorumi, mutta se suljettiin hiljattain, koska foorumia ei moderoitu ja sen sisältö alkoi käydä aika ikäväksi. Joku/jotkut anonyymit käyttäjät terrorisoivat keskustelua ja käyttäytyivät todella ikävällä tavalla.

Blogit

Sokerit pohjalla 😀 Tämän oman blogini lisäksi tiedän kasvojumppaan keskittyviä blogeja ainoastaan

Lisäksi löytyy

  • eräitä mainosblogeja, joissa joskus on ihan ok juttuja, mutta joihin en halua laittaa linkkiä tässä, koska ne ovat minusta osittain ärsyttävää ja valheellista huuhaata
  • Tonya Zavastan Raw Food -blogi, jossa on silloin tällöin kasvojumppa-aiheisia kirjoituksia (harvoin)
  • Cynthia Rowlandin blogissa on sekä kasvojumppaa että kauneudenhoitoa yleisemmin
  • CFF:n ”blogi”, lähinnä harvaan päivittyvä sarja artikkeleita

Yksittäisiä blogikirjoituksia löytyy sieltä täältä ja kaikenlaista mainosroskaa löytyy sitten sitäkin enemmän, muka blogin muodossa. Jos löydätte jotain asiallisia blogeja tai muuten päivitystä tämän artikkelin tietoihin, niin kertokaa pois!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.