CFF:n uutiskirje tipahti meiliboksiini

Pitkään sitä on odotettukin! Carolyn Cleavesilla (Carolyn’s Facial Fitness -kasvojumpan kehittäjä) on ollut tapana lähettää asiakkailleen uutiskirje kerran vuodessa. Yleensä se on ilmestynyt alkuvuodesta, mutta tänä vuonna kirjettä ei ole vaan kuulunut. Kysäisin itse jo kerran suoraan Carolyniltakin, että josko olisin pudonnut pois postituslistalta, mutta ei… kyllä kyse oli ihan vaan siitä, että Carolynilla oli monenlaisia kiireitä, eikä hän ollut ehtinyt saada valmiiksi videota, jonka halusi kirjeeseen mukaan.

Mutta 4.12 klo 12:55 postilaatikkooni siis oli tipahtanut uutiskirje! Carolyn esittelee siinä uuden jumppaliikkeen, jonka olisi tarkoitus kaunistaa leukalinjaa pienentämällä kaksoisleukaa ja leukapusseja sekä vähentämällä kaulan pysty”puneita” ja kaulan vaakaviivoja. Liike löytyy ohjeineen sekä youtubesta

että myöskin CFF:n omilta webbisivuilta, jossa on videolla puhutut ohjeet liikkeen tekemisestä myös kirjallisina.

Aika jänskä ohje! Huomaatteko kuinka videossa Carolynin kaula muuttuu punaiseksi = verenkierto ainakin elpyy kivasti. Eiks muuten olis kivaa näyttää itsekin 65-vuotiaana tuolta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.