FlexEffectin oma kosmetiikkasarja

Miten ihmeessä tämä on voinut mennä minulta ohi?! FlexEffect on julkaissut jo aikapäiviä sitten oman kosmetiikkasarjansa, EcoFrogin, eli ekosammakkohan se siinä mainoksessa köllöttää:

Sarjassa ei ole ainakaan vielä tarjolla kuin kaksi tuotetta: mikrohionta-aine ja kurkkuseerumi, joka on tarkoitettu rauhoittamaan ihoa mikrohionnan jäljiltä:

Lueskelin kommentteja tuotteista FlexEffectin omilta foorumeilta ja ylläri, ylläri … ne olivat kaikki pelkkää taivaaseen asti ylistämistä 😀 Kritiikkiä siis ei ollut tarjolla. En kovin perusteellisesti jaksanut kaivella löytyisikö käyttökokemuksia miltään neutraalimmalta saitilta, mutta ainakaan toistaiseksi en esimerkiksi Essential Day Spasta bongannut mitään tuotteisiin liittyvää.

Joka tapauksessa tuo mikrohionta-aine on siis vähän tehokkaamman luokan kuorinta-aine. Sisältää ilmeisesti samoja alumiinikiteitä kuin kosmetologienkin käyttämät aineet, näin jossakin sanottiin. Varovasti pitää aloittaa käyttäminen, kerran viikossa tai jopa vain joka toinen viikko alkuun. Sen jälkeen oman ihon mukaan, mutta sittenkin pitää käytöllä olla muutama päivä väliä (niin kuin aina kun ihoa kuoritaan). Molempien tuotteiden aineososat löytyvät täältä. Kovasti tämän tuotteen kohdalla kehutaan sitä, että jokainen meistä tuntee omien kasvojensa ongelmapaikat parhaiten, ja sen vuoksi itse tehty mikrohionta on niiiiin hyvä verrattuna kosmetologin tekemään, kun voi rauhassa hinkata just sitä tarpeellisinta paikkaa.

Hintaa tuotteilla on kohtuullisesti, molemmat tuotteet yhdessä ostettuina maksavat $74,90 ja tähän päälle postikuluja $14,25, yhteensä siis $89,15 eli euroina n. 65 €. Ihan kilpailukykyinen hintahan tuo toki on, postikuluineenkin. Ei toki halpa kuitenkaan.

Arvannette että mieleni tekisi tilata noita ihan vaan sen takia, että niitä kauppaa toinen lempijumppaputiikeistani 😀 Ja no, kiinnostaa muutenkin. Jostain pöljästä syystä tunnen vähän parempaa luottamusta kasvojumppaajien ihonhoitotuotesarjoihin kuin ihan kenen sattuu – tuskin ne oikeasti ovat yhtään sen kummempia silti 🙂 Vielä olen kuitenkin hillinnyt itseni ja jättänyt tilauksen tekemättä. Ja toisaalta, tämä A-vitamiinivoiteista ja atopiasta kärsinä nassuni ei ihan varmasti kaipaa vielä lisäksi mikrohiontaa sitä rasittamaan! Mutta ehkä sitten, kun ihoni on saanut pitempään rauhoittua…? Joululahjaksi vaikkapa… 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.