Gurua kaivataan

Olen väännellyt naamaani kummiin irveisiin peilin edessä ja nähnyt lihaksissani hassuja asioita 😀 Leukani on toispuoleinen – no, ei se mikään uusi juttu kyllä ole. Se sen sijaan on uutta, että ymmärrän nyt MIKSI se on toispuoleinen … tai siis ainakin olen nähnyt ihan selvästi irvistellessäni sen, miten lihakset ovat ihon alla, ja ne ovat aivan selvästi epäsymmetriset. Tästä aika ymmärrettävästi seuraa toispuoleisuutta. Mutta olisi tosi kiva, jos joku suuri guru voisi katsoa leukaani ja kertoa, voisiko tuolle epäsymmetrialle tehdä jotain jumpan avulla. Asia on kyllä todellisuudessa tosi pieni, eikä vaivaa minua lainkaan, mutta olisi vaan niin KIVA, jos joku katsoisi leukaani kriittisesti ja antaisi selvät toimintaohjeet, joiden avulla sitten leukani olisi ankaran muutaman kuukauden jumpan jälkeen symmetrinen 😀

Toisaalta sekin olis kiva, jos joku voisi mulle sanoa, että älä turhaan stressaa tuon asian kanssa, ei ne lihakset siitä muutu tuon kummemmaksi jumpan avulla. Eli gurua kaivataan! Tuon jälkimmäisen lauseen nyt voin tosin kyllä mennä kuulemaan vaikkapa armaalta mieheltäni. Hän auliisti sanoo ihan mitä pyydän, joskaan asiantuntemusta lausunnon taustalta ei löydy 😛

Noh, enemmän kyllä kuin tuohon epäsymmetriseen leukaan kaipaisin gurua kertomaan minulle, ovatko leuassani möllöttävät pussit oikeasti kokonaan vaan väsähtäneitä lihaksia ja nahkaa, vai onko siinä mukana myös ylikehittynyt triangularis-lihas. Aina vuoron perään lopetan triangulariksen jumpan kokonaan siinä toivossa, että ko. lihas siitä pienenisi ja leukalinja paranisi. Sitten taas kauhuissani teen triangularis-jumppaa, kun toinen suupieli roikkuu ikävästi, ja siihen tietysti hyväkuntoinen triangularis auttaisi. On tämä vaan niin vaikeaa 😀 Tämän hetkinen kompromissi tämän triangularis-asian kanssa on se, että FlexEffectin viiden toiston sijaan teen vain 1-2 toistoa ko. lihakselle.

Carole Maggio (Facercisen kehittäjä), muuten tarjoaa Skypen välityksellä konsultaatiota verkon yli! Kesto on tunti ja hintaa 225 dollaria. Ei ihan halpaa hupia 🙂 Ihan kauhean tarkkaan ei mainoksessa sanota, mitä tuo konsultaatio pitää sisällään, mutta oletan, että se on lähinnä tietenkin Facercise-opetusta:

”One hour Facercise On The Web Class available anywhere in the world through your web cam with Skype Messenger.”

Aika mahtavaa olisi tuokin! Tunti henkilökohtaista opastusta webbikameran ja Skypen välityksellä. Varmaan siinä voisi sitten irvistelläkin ja kysellä kysymyksiä epäsymmetriasta ja mitä sille voisi tehdä 🙂 Ja luulisi, että tarkoituskin tällaisella palvelulla on aika pitkälti katsoa, missä kunnossa asiakkaan kasvot ovat, ja ehkä vähän räätälöidä jumppaohjelmaa sen mukaisesti. Mutta no, en nyt vielä ole ajatellut tuota palvelua ostaa. On se Facercisekin vielä tilaamatta, vaikka niiiiiin siihen anoin lukijoilta lupaa ostaa 😀

2 ajatusta artikkelista “Gurua kaivataan

  1. Tonja

    ”Guru” sanoo, että olet hyvää vauhtia kohta perustellut itsellesi (ja meille muille), miksi sinun on syytä investoida tohon Skype-konsultaatioon. Sanoipa armas miehesi siihen mitä tahansa asiantuntematonta 😉

    Vastaa
  2. Minx

    Heti löyty yks joka ymmärtää kuinka ehdottoman tärkeää on investoida itseensä 😛 On tuo palvelu vaan kyllä niin turkasen kallis, että en ehkä kuitenkaan saa itselleni kovin äkkiä perusteltua tätä investointia, vaikka kuinka tekis mieli.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.