Eih, taas iski himo ostaa uusi jumppa :D

Olen pitkään vastustanut hinkua ostaa Facercisen uusin versio (Ultimate Facercise), mutta nyt on vastarintani alkanut horjua pahasti. Edellinen postaukseni Facercisesta sai minut tuijottamaan nälkäisesti Carole Maggion kasvoja ja ennen kaikkea hänen törröhuuliaan. Katsokaa nyt tätä videota!

Maggio on videolla 64-vuotias (ehkä jopa 66? en ole varma) ja miltä hän näyttää! On tietysti mahdollista, että hänellä on huulissa niitä väitettyjä fillereitä, eivätkä huulet siis ole jumpan tulosta – näin jotkut sanovat, mutta itse haluan uskoa toisin 😀 Innokkaat Facercisen käyttäjät ovat sitä mieltä, että Maggion huulet ovat tulosta hänen uudesta Facercise-versiostaan. Eli … Pakko … ostaa … ei … voi … vastustaa… 😀 Vähän hassua ostaa jumppa vain yhden liikkeen takia, mutta sitten taas… Jos se on oikein erinomainen ja tuottaa hienoja tuloksia, niin investointi ei suhteessa ole kyllä suuri!

Ja no, onhan tuo jumppa muutenkin ihan hyvä investointi. Maggio on twiikannut sitä entisestäänkin paremmaksi ja tehostanut liikkeitä ja onnistunut lyhentämään jumpan tosi lyhyeksi. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin jumppa on kokonaisuudessaan vain 8 minuuttia! Joskin se suositellaan tehtävän kaksi kertaa päivässä, mutta sittenkin… 16 vaivaista minuuttia! Ihan ilman muuta voisin testata koko jumppaa muutaman kuukauden ajan, jolloin se olisi jo ihan hyvä investointi. Ja kyllähän kunnon kasvojumppaharrastajan ja ennen kaikkea -blogaajan hyllystä pitää löytyä kaikki ykkösrivin jumpat, joihin Facercise ihan ehdottomasti kuuluu, eikös pidäkin? Eikös? Enhän muuten voi edes kunnolla blogata siitä!

Noniin, mulla on siis nyt lupa ostaa Facercisen uusi versio 😀 Kiitos!

2 ajatusta artikkelista “Eih, taas iski himo ostaa uusi jumppa :D

 1. Miuliu

  Hei!

  Lainasin juuri Ultimate Facercisen kirjastosta (!). En ole ehtinyt vielä kovin paljoa tutustua siihen, mutta nenä- ja huuliliikkeet ainakin vaikuttavat tehokkailta.

  Vastaa
 2. Minx

  Minäkin aina kurkistelen josko kirjastosta löytyisi jotain hauskaa kasvojumppajuttua, mutta aika harvoin tärppää 🙂 Ajattelin vähän ostaa juuri tuon kirjan, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ehkä pitäisi tilata video, että saisi ihan oikeasti tolkkua siihen, miten liikkeet tehdään. Yleensä olen aika hyvä päättelemään sen tekstinkin perusteella, mutta joissakin liikkeissä vaan video on korvaamaton. Kiva kuulla että sinusta ainakin nuo liikkeet tuntuvat hyviltä!

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.