Pikatiedotus: The Ageless Method tarjolla

Olen ollut aika perusteellisesti lomalla viime päivinä, enkä siis ole lukenut sähköpostejani lainkaan. Nyt kun lukaisin, niin kappas, sinnehän oli poksahtanut useita viestejä The Ageless Method -kasvojumppaan liittyen – siis siihen jumppaan, jota ennen kutsuttiin nimellä Ageless if You Dare, ja josta olen tainnut lähinnä puhua tuttavallisesti ”Agelessinä” tässä blogissani.

Tuohon jumppaan on ollut tulossa uusi versio jo pitemmän aikaa, muistelen että sen olisi pitänyt olla ulkona jo joskus joulun jälkeen alkuperäisten lupausten mukaan. Jos olette olleet Agelessin postituslistalla (liittyminen täältä), niin olette saaneet silloin tällöin päivitystä tilanteesta, ja nyt sitten oli postilaatikkooni pamahtanut useita viestejä lyhyen ajan sisällä: uusi jumppaversio on nyt myynnissä.

Pikatiedotus tämä on sen vuoksi, että nuo viestit sisältävät aikamoisen määrän hypeä ja myyntipuhetta ja tyypillisen tavan markkinoida: jumppa on tarjolla vain rajoitetun ajan, ja tuo rajoitettu aika loppuu tänään klo 22:00 UK:n aikaa eli meikäläisittäin tänään puolenyön aikaan. No… kun lukaisin tuon, niin minulle tuli hoppu. Tajusin kyllä heti, että myyntikikasta asiassa on kyse, mutta kun olen vähän ajatellut, että tilaisin kuitenkin tuon jumpan, ihan vaan uteliaisuudesta, niin heti riensin sitä kurkistamaan.

Vastassa oli aika hervoton pläjäys hypeä, onneksi kyllä ihan asiallisen tiedon kera. Edelleen luin kiinnostuneena, lähinnä kylläkin sen, mitä tuo uusi jumppaversio pitää sisällään. Siinä on siis nyt:

  • Uuden uutukainen 30 päivän ohjelman sisältävä kirjanen
  • DVD, jossa ilmeisesti kuvattuna jumppaliikkeet ja lisänä paljon inspiraatiopuhetta, varmaan myös asiallista tietoa jumppaamisesta
  • Ageless if You Dare -kirja, eli se kirjanen jonka perusteella itse olen tähän blogiin Ageless-jumpasta kirjoitellut. Korjattu ja päivitetty versio.
  • Lisäksi DVD ja jumppaliikkeitä/ohjeet erityisten ongelmapaikkojen korjaamiseen (silmäpussit jne.)

Sisältö näyttää kyllä kiinnostavalta ja olisin valmis siihen investoimaan … ööö… jonkun epämääräisen summan rahaa 🙂 Siispä innoissani klikkasin eteenpäin tilatakseni paketin. Vastaan tuli tällainen sivu, eli edelleen hypeä (oikeasti, minua ärsyttää tämä markkinointityyli ihan hirveästi, se on niin … halpaa). Mutta sitten tuli kyllä stoppi vastaan 😦 Jumppa nimittäin maksaa … 136 dollaria!!!

Esimerkiksi FlexEffect maksaa postikuluineen Suomeen 133,95 dollaria ja siinä tietää varmasti mitä saa: kyseessä on tosi tiukka tietopaketti kasvojumpasta, ehkä maailman tehokkain kasvojumppa ja lisänä ihon  kasvohierontaohjeet, cross-stretching -ohjeet ja bone remodeling -ohjeet. Ja taatusti laatukamaa, kehitetty vuosikausia. Oma lempijumppani Carolyn’s Facial Fitness on suppeampi kuin FlexEffect, mutta taatusti laatukamaa sekin, ja hintaa sen kalleimmalla versiolla postikulujen kanssa 81,90 dollaria. Jumpan saa halvemmallakin, jos ostaa suppeamman version. Näistä kahdesta jumpasta itse voin mennä takuuseen, että molemmista kyllä kannattaa maksaa tuo summa, jos on sen verran valmis itseensä investoimaan.

En nyt ollenkaan halua väittää, etteikö The Ageless Method olisi hyvä ja toimiva jumppa, ja olen itsekin ihan silmittömän utelias näkemään, mitä se pitää sisällään, mutta silti… Jumpan on täytynyt muuttua todella radikaalisti, jotta siitä kannattaisi maksaa 136 dollaria. Itse en ole valmis ainakaan vielä maksamaan ihan vaan uteliaisuudesta noin paljoa 😦 Minua harmittaa kyllä todella tuo hinta. En ollut oikeastaan ajatellut sen kummemmin, mitä jumppa voisi maksaa, mutta ehkä olin henkisesti valmistautunut maksimissaan johonkin CFF:n hintaiseen jumppaan. Agelessin perusidea on käsittääkseni edelleen se, että jumppaan ei käytetä päivässä kuin viitisen minuuttia aikaa, ja itse en nyt vaan (enää) usko, että tällä tavalla saadaan aikaan ihmeitä. Alkuun, kyllä, varsinkin jos kasvoissa on paljon korjattavaa. Ja monet ovat kertoneet saaneensa Agelessillä hyviä tuloksia. Mutta mitä enemmän itse olen jumpannut ja jumppaamisesta lukenut, niin sitä enemmän uskon, että kokonaisvaltaisempi jumppa on pitemmällä tähtäimellä kuitenkin parempi. Mutta jos aikaa on vähän päivittäin käytössä, niin Agelessin lähestymistapa on aivan loistava.

Mutta siis … tällä kertaa The Ageless Method jäi minulta ostamatta 😦 En kyllä tosin usko, että jumppa mihinkään katoaa seuraavan puolenyön jälkeen. Itse elän toivossa, että jospa jatkossa jumppaa myytäisiin pienempinä palasina tms., ja voisin ostaa vain ne osat, jotka haluan. No okei, oikeasti kyllä haluan koko jumpan, mutta huh, en tuolla rahalla 😦

Muuten, huom! Jos jotakuta ei jumpan hinta pelota, niin pitää huomauttaa ennen kuin liikaa innostutte, että jumppa siis on ainoastaan digitaalisessa muodossa, ei fyysisiä kirjoja tai DVD:tä tarjolla. Ja maksu ainoastaan Paypalilla. Jos Paypal-tunnusta ei vielä ole tehtynä, niin eipä taida ehtiä ostaa jumppaa tänään vielä. Paypal muistaakseni vaatii tietyn varmistuksen luottokortilta ennen kuin ensimmäisen maksun voi tehdä sen kautta, ja tähän mennee pari päivää.

Yksi ajatus artikkelista “Pikatiedotus: The Ageless Method tarjolla

  1. Minx

    Joo, ostolinkithän siis näköjään lakkasivat todella toimimasta silloin puolenyön aikaan, kuten voi huomata jos niitä klikkailee.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.