Hei me hierotaan taas :D

Löysin taas uuden, kivan ja simppelin kasvohieronnan. Aikaa sen tekemiseen ei mene kuin muutama minuutti ja ainakin omat kasvoni tuntuivat ihanan energisiltä hieronnan jälkeen. Etenkin korvien hierominen ja ennen kaikkea niiden venyttely tuntui taivaalliselta, ja korviin jäi pitkäksi aikaa hyvä olo.

Kokeilkaapa! Video löytyy tästä linkistä.

Video kestää 5 minuuttia ja ohjeet ovat tosi selkeät. Käsien asennot näytetään videolla mukavasti ja tekstitykset auttavat vielä ymmärtämistä. Virkistävää on se, että videolla mallina on kerrankin mies 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.