Miltä kuulostaa Deborah Crowley?

Käykäähän kuuntelemassa tätä radio-ohjelmaa. Radiotoimittaja Kim Iverson on haastatellut FlexEffectin kehittäjää Deborah Crowleya. Haastattelu on ihan ohjelman alussa ja päättyy n. 11 minuutin kohdalla. On aika kivaa kuulla jonkun tämmöisen ”legendan” ääni ihan oikeasti 🙂 Ohjelmassa sinänsä ei ole mitään kovin erityistä. Kim Iverson itse on flexannut jo jonkun aikaa ja ihmettelee alussa huvittuneena sitä, kuinka kasvolihaksetkin voivat kipeytyä. Kiva ja positiivisessa sävyssä tehty haastattelu kuitenkin! Mukavaa kuunneltavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.