Maksamaton mainos

Vaikka vähän mainostamisen puolelle meneekin, niin on IHAN pakko kertoa 😀 Stockmannin Hulluilla päivillä on nimittäin myynnissä Rion kasvojenkohotuslaite! Kun blogin aihe ja nimikin vielä mätsäävät noin hyvin tuohon vempeleeseen, niin pitäähän siitä joku sana kirjoittaa. En ole moisesta vehkeestä ollut aikaisemmin perillä lainkaan, mutta eipä tuo ihme ole, että joku sen on tehnyt kuluttajakäyttöön – kauneushoitoloissahan noita ”sähköshokkihoitoja” on voinyt käydä ottamassa jo ties kuinka kauan. Ja voi olla että tuo kuluttajavehjekin on ollut jo pitkään myynnissä, en vaan ole huomannut sitä. … Niin, paitsi että nyt aloin vähän epäillä, että mitä oikein tarkoittaa ”mikrojännitteellä toimiva laite” … onko se siis teidän mielestänne semmoinen pieniä sähköiskuja lähettävä? Siis ns. TENS-laite?

Näköjään Anttilakin laitetta myy hintaan 169 e, ei siis mikään ihan halpa investointi. Ei ole nyt Hullujen päivien kuvastoa tässä lähellä, mutta muistelen että siellä hinta olisi ollut peräti vain 99 e? Elkää hirttäkö mua, jos muistan väärin.

Ai että tekeekö mokomalla vempeleellä mitään? En minä vaan tiedä! 😀 Kai sillä jotain tekee, ainahan se, että lihakset liikkuvat, jollain lailla niitä vahvistaa. Mutta onko tuo sähköllä liikuttaminen aidon kasvojumpan veroista? Tuskin. Eli itse en ole säntäämässä laitetta ostamaan, mutta jos joku innostuu sitä kokeilemaan, niin kertokaa ihmeessä kokemuksia!

Toinen vinkki muuten Hullujen päivien suhteen: jos joku käyttää BM:n tuotteita, niin Optiretin ja Regenerative gel ovat nyt aika huimassa tarjouksessa. Ostin itse heti kaksi molempia 🙂 Nyt on sitten paree tykätä tuosta tuotemerkistä seuraavan vuoden ajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.