Katse peiliin

Teettekö koskaan kasvojumppaa peilin edessä? Minä en. Normaalisti jumppaan aina selälläni CFF:n ohjeiden mukaan, eikä siinä tietysti peiliä ole lähimaillakaan. Joskus satunnaisesti teen pikajumppaa vessassakäynnin jälkeen ja siinä sitten tulee irvisteltyä peilin edessä.

Peilin edessä jumppaaminen silloin tällöin ei olisi kuitenkaan hassumpi juttu. Ensinnäkin siinä oppii tekemään liikkeet oikein ja toisaalta näkee myös sen, jos tekee liikkeet jotenkin epäsymmetrisesti. Itse kerran huomasin sattumalta, että toinen puoli naamastani ei liiku samalla lailla. En vaan kykene tekemään yhtä jumppaliikettä samalla tavoin  molemmilla puolilla kasvoja vaikka kuinka yritän. Vasen suupieleni ei osaa liikkua samalla tavalla kuin oikea, vaan näyttää aika hassulta jumpatessa. Olen tämän havainnon jälkeen yrittänyt tähän jumppaliikkeeseen kiinnittää erityisesti huomiota ja tehdä sen huolellisemmin kuin ennen. Kannattaa siis joskus vasiten asettua peilin eteen ja tehdä ainakin osa jumpasta siinä. Toinen mahdollisuus on muuten käyttää webbikameraa samaan tarkoitukseen 🙂 Tiedän että jotkut jumppaavat webbikameran kanssa aina. Istualtaan tehtävässä jumpassa (kuten vaikkapa FlexEffect) tämä on ihan hyvä vaihtoehto.

Symmetrisyydestä kun olen tässä viime aikoina puhunut ja tälläkin kertaa se on aiheena, niin pitääpä kertoa, että tein tässä hiljan huvikseni testin omalla valokuvallani: Valitsin sellaisen kuvan, jossa kasvot näkyvät mahdollisimman suoraan edestä ja kopioin oikean kasvopuoliskon ja tein siitä peilikuvan ja liitin sen sitten oikean kasvopuoliskon kaveriksi 😀 Eli lopputuloksena kasvoni olivat sitten täysin symmetriset. Kuva oli aika jännä – ei se ollut yhtään eri näköinen kuin minä, mutta sittenkin… Oli siinä joku hassu ero. Periaatteessa, jos symmetria on se, mikä on kaunista, kuvassa olisi pitänyt olla se kauniimpi minä. Ehkäpä siinä olikin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.