CFF-infoa sähköpostitse

Kurkistin toivorikkaana Carolyn’s Facial Fitnessin sivuille, josko siellä olisi jotain uutta hauskaa luettavaa. Carolyn päivittää sivujaan kohtuullisen usein, ja sivut ovat todellinen aarreaitta kasvojumppaajalle – siellä on paljon mukavaa ja kiinnostavaa luettavaa, ihan faktatietoa. Osa tietysti on myös mainospuhetta, selvähän se, mutta jos omaa yhtään medialukutaitoa, niin mainospuheet on helppo ohittaa.

Nyt olikin sitten tarjolla jotain uutta: uutiskirje sähköpostiin! Tietoina annetaan vain nimi ja sähköpostiosoite. Hetihän se piti tilata, mutta suureksi pettymyksekseni postilaatikkoon ei välittömästi tipahtanut yhtään mitään. Olisi tullut edes vahvistuskirje, että tilaukseni oli tullut perille, snif.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.