Helli ihoasi nuorena, palkkio odottaa tulevaisuudessa

Rosina, yksi lemppariblogaajistani tarjoaa todellisia viisauden sanoja ihonhoidosta uusimmassa blogitekstissään. Ja kun katsoo miltä tämä kuusikymppinen nainen näyttää, niin huomaa, että ehkä kannattaa kuunnella:

[MV]

Rosina esittää 6 teesiä, joita noudattamalla olisi toiveita jos ei nyt näyttää ihan samalta kuin Rosina itse, mutta ihan hyvältä kuitenkin vielä varttuneempanakin.

 1. Käytä aurinkovoidetta, etenkin kasvoilla ja dekolteella, mutta muuallakin. Aurinko on ihon pahin vihollinen.
 2. Parempi katsoa kuin katua. Eli aloita ihonhoito (ja kasvojumppaus) jo nuorena, niin ei tarvitse tuskailla yhtä pahojen ongelmien kanssa vanhempana.
 3. Aloita ajoissa vanhenemista estävien tuotteiden käyttäminen. Huomaa: ne ovat vanhenemista estäviä, eivät vanhenemista korjaavia.
 4. Kasvojumppaa.
 5. Huomaa kuinka suuri merkitys on sillä, että nukut riittävästi ja pidät painon hallinnassa. Unen puute näkyy suoraan kasvoissa, voin omasta kokemuksestani todistaa 🙂 Jos taas lihot ja sitten laihdut taas, niin vanheneva iho ei vaan pysy mukana samalla tavalla kuin nuori iho, eikä siis helpolla palaudu takaisin.
 6. Ja lopuksi: juo riittävästi nestettä!

Näitä neuvoja jos noudattaa, niin on jo aika hyvällä polulla 🙂

5 ajatusta artikkelista “Helli ihoasi nuorena, palkkio odottaa tulevaisuudessa

 1. Tonja

  Mun on myönnettävä, että kun suru vei minulta monta kiloa, olen huomannut samalla vanhentuneeni valtavasti 😦 … ei kiva.

  Vastaa
 2. Tonja

  Mistä sää muuten tiedät, että pitääkö noi iät yms. paikkansa. Sitä kun tulee vanhaksi ja tällaiseksi skeptikoksi… Puhumattakaan siitä, että ei enää oikein uskalla luottaa mihinkään, eikä kehenkään… Eikös toikin kuvan kaunotar voi olla vaikka nelikymminen, jolla on peruukki tms. ??? Toi mieskin on aika kivan näköinen, tuskin kuusikymppinen sekään?

  Mielenkiinnolla odotan vastaustasi 😉

  Vastaa
 3. Minx

  Tuosta vanhenemisesta taidan kirjoittaa ihan erillisen tekstin 🙂

  Nuo ikähommat on kyllä ihan tärkeä asia. Joillakin foorumeilla on käyty aika kiivaitakin keskusteluja henkilöiden todellisesta iästä ja siitä, onko heitä esim. leikelty vai ei. Jos mainostaa esim. tuotetta (tai vaikka kasvojumppaa), niin onhan aika hävitöntä, jos väittää itseään vanhemmaksi kuin mitä on, jotta tulokset näyttäisivät paremmilta.

  Kuvan Rosina itse ainakin suoraan sanoo täyttävänsä tämän vuoden maaliskuussa 59 ja jos ymmärrän hänen toisen kommenttinsa oikein, niin hänen miehensä olisi vuotta vanhempi. Rosina kyllä tekee aivan valtavasti töitä ulkonäkönsä eteen, hänen miehestään en sitten tiedä. Miehethän usein säilyvät nuorekkaampina kuin naiset.

  Netissä on niin hankalaa tietää mikä on totuus. Voisinhan minäkin jostain kieroutuneesta syystä photoshopata omia kuviani näyttämään siltä, että kasvojumppa on tehokkaampaa kuin mitä se todellisuudessa onkaan 😦

  Niin, itse siis täytän tänä vuonna 43.

  Vastaa
 4. Minx

  Miehillä on puolellaan kaksi etua: hormonit ja parta 😛

  Miesten hormonitoiminta vaan pitää ihon pitempään paksuna, kun naisilla taas estrogeenin väheneminen elimistössä saa ihon ohenemaan ja muutumaan vähemmän kimmoisaksi, kollageeni vähenee. Ja ohut iho myös rypistyy enemmän. Ei maha mittään.

  Parta – no, se nyt on vähän kieli poskella -juttu, mutta on siinä totuuden siemen. Miehet kun joutuvat tuota partaansa ajamaan päivittäin, niin he siinä samalla jumppaavat naamavärkkiäänkin hassuihin asentoihin. Eli kasvojumppaa tulee ihan huomaamatta. Lisäksi iho tavallaan tykkää tuosta parranajosta. Olen jopa joskus blogannutkin tätä aihetta sivuten 😀 http://kasvojenkohotus.blogit.fi/onko-kasvojumppa-vain-naisten-homppaa/

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.