Onnellisemmat kasvot tarjolla!

Eli Happy Face Yogan, Gary Sikorskin kasvojumpan avulla sellaiset voisi olla mahdollista saada 🙂 Tämä kasvojumppa perustuu vastuksen käyttöön, mutta sijoittuu omassa kasvojumppaluokituksessani ns. kevyempien versioiden joukkoon. Vastusta tosiaan käytetään, mutta jumppa ei ole kuitenkaan kovin aggressiivista – minusta ”miedompaa” kuin esimerkiksi Carolyn’s Facial Fitness.

Sivuhuomautuksena, oma jumppa-asteikkoni menee jotensakin näin:

 1. FlexEffect – ehkä tehokkain ja ainakin eniten vastusta käyttävä tarjolla olevista kasvojumpista
 2. Carolyn’s Facial Fitness – tehokas jumppa, ei yhtä aggressiivinen kuin FlexEffect
 3. Monen moninaiset muut vastusta käyttävät jumpat – tähän luokkaan voisi kuulua myös Happy Face Yoga
 4. Jumpat joissa ei juuri käytetä vastusta, mutta ovat muuten vaan hyviä jumppia – esim. Carole Maggion Facercise
 5. Loput – tähän kuuluu hyvin sekalainen joukko jumppia, joiden tehosta ja laadusta ei ole juurikaan selkoa

Happy Face Yogasta olen kuullut käyttäjiltä positiivisia lausuntoja, ja netissä vapaasti saatavat liikkeet näyttävät ihan fiksuilta. Alla löytämäni esimerkkiliikkeet.

Otsajumppaa (ja samalla jumpan mainosvideo):

Face lifter:

Cheek lifter ja Eye bag remover:

Olisiko joku lukija sattumalta käyttänyt tätä Sikorskin jumppaa, joko tilannut ihan koko jumpan tai testaillut näitä vapaasti tarjolla olevia liikkeitä? Kertoilkaapa kokemuksia!

2 ajatusta artikkelista “Onnellisemmat kasvot tarjolla!

 1. Tonja

  Kylläpä sinä jaksat olla aktiivinen tämän kanssa. Taas on monta pitkää juttua tullut tänne ja monta videopätkää. Usko tai älä, mutta olen täällä rätkättänyt ihan ääneen! Mutta oikeastaan suurempi huolenaihe mulla on nyt se, että mitä tämä sinun kirjoittelusi saa aikaan minussa. Juttusi valuvat jonnekin tuonne syövereihin ja tänä aamuna istuin pytyllä ja katsoin itseäni peilistä ja ajattelin, että kylläpäs minä olen vanha ja että pitäisikö tätä naama värkkiäkin muka jumpata…. Apua!

  Vastaa
 2. Minx

  Oi voi 😀 Jos nyt niin onnettomasti käy, että sinunkin on ”pakko” alkaa kasvojumpata, niin voin lohduttaa sillä, että sitä voi tehdä yhtä lailla tehokkaasti ja ohjelman mukaan kuin vaikkapa juoksemista 😛 Aika kivaa hommaakin se oikeastaan on – hemmottelevaa ja virkistävää. Ja bonuksena, heti jumpan jälkeen kun kurkistaa peiliin, niin johan sieltä katsookin hehkeä naama vastaan 🙂 Ihan niin kuin silloin ennen muinoin nuorena.

  Mukava homma jos blogini kanssa saa nauraa räkättää, eipä tämä vakavaa puuhaa olekaan! Tai saahan sitä ryppyotsaisenakin (pun intended) lukea ja kasvojumpata, mutta itelle tää on kiva ja hauska harrastus, ja tuottaa ainakin omalle perheelleni loppumatonta mielihyvää, kun voivat nauraa sekä sille miten pöljältä näytän kun jumppaan, että sille miten kaiken kaikkiaan heidän mielestään älyvapaa harrastus tämä on 😀

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.