Sinäkö se oot?!

Eli taas tyynyasiaa 😀 Kävin Jyskissä patjaostoksilla ja mitäs sitä ensimmäisenä sattuikaan silmääni ellei WellPur Niagara -niskatyyny! Hintaakin hulppeat kymppi (tarjouksessa 9.10. asti, normaalihinta 19,99 €). Arvannette, että tyyny lähti mukaan 🙂 Kas tämän näköinen se on:

Laitan tähän tyynyn päälle ihan normityynyliinan. Fiksumpi olisi tietysti muotoiltu tyynyliina, vaan mistäpä sellaisen tekaisen (no, okei, lähinnä kai tosiaan tekaisemalla itse, mutta olen nyt siihen liian laiska). Tuossa tyynyssä on vetoketju, joten päällisen saa pois ja sen voi pestä 60 asteessa.

Saa nähdä onko tämä nyt se unelmien tyyny. WellPur-tuotteet tuntuvat olevan muistivaahtomuovia (memory foam), ja niin on tämäkin tyyny. Se muotoutuu aivan taivaallisen ihanasti, kun sitä rutistelee kädellä, ja tuntui kivalta niskan alla, kun kokeilin pötköttää sängyllä. Niin, siis ostin tyynyn tosiaan tänään eli en ole edes ehtinyt testata sitä vielä oikeasti kertaakaan 😀 No, huomenaamulla olen viisaampi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.