Onhan se tämäkin jumppatulos…

Olen tässä hoksannut taas uuden jumppatuloksen itselläni, mutta se on kyllä sitä sarjaa, jota ei saa näkymään valokuvissa ja jollaisista kaikki eivät edes halua kuulla (wimps! – no, tässä sitä julistan kaiken kansan nähtäväksi kuitenkin). CFF:ssä nimittäin on jumppaliike, jonka osana työnnetään kieli ulos suusta niin pitkälle kuin suinkin. Erittäin ulkoisesti viehättävä kasvojumppaliike siis. Yksi niistä liikkeistä joita rakastan tehdä muitten nähden … not. Mutta se tehoaa kaksoisleukaan, ja se on mukana ohjelmassa – siispä teen sitä.

Ai että mikä jumppatulos? No, alkuun, piiiiiitkän aikaa joka kerta kun työnsin kieleni ulos suusta, oikealla puolella suutani rusahti jokin. Kuului vain semmoinen ärsyttävä rusahtava ääni, ja jonkunlainen tunnekin siihen liittyi. Mutta nyt kun olen viimeisen vuoden säännöllisesti pukannut kieltäni ulos suusta, tuo rusahdus on kadonnut taivaan tuuliin.

Että silleen. Tämmöisiäkin tuloksia voi kasvojumppa tuoda tullessaan 😀 Ei ehkä niitä mieltäylentävimpiä stooreja, joilla voi leuhkia kuinka kasvojumpalla saa aikaan vaikka mitä, mutta … no, itse olen kyllä siihenkin tyytyväinen. Tuo rusahduksen puuttuminen on itselleni selvä indikaatio siitä, että JOTAIN jumppa on saanut aikaan. Näkyykö se sitten ulkoisesti missään, eipä sillä niin hirveästi edes ole väliä.

Eipä siis muuta kuin seurailemaan uusia rusahduksia ja niiden mahdollista katoamista. Lupaan kertoa teille (melkein) kaikki groteskit yksityiskohdat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.