Mitähän uutta CFF:ään tiedossa, hmm

Lueskelin Carolyn’s Facial Fitnessin sivuilta käyttäjien kommentteja jumppaohjelmasta ja törmäsin mielenkiintoiseen asiaan. Eräs käyttäjä nimittäin toteaa seuraavaa:

”Well, not to go off forever …. the new exercises are fantastic. I did notice some difference in 2 weeks.  I decided to go 4 weeks and then write to you. What I have noticed is a definite tightening around the jaw, neck and ”wahoo” even some around the mouth.  All this in such a short time.  I believe I am doing the exercises correctly and I have to say they are fast and actually feel really good while doing them.  Nice added benefit.”

Eli uudet jumppaliikkeet ovat fantastisia ja käyttäjä on huomannut eroa kasvoissaan jo kahdessa viikossa leuan, kaulan ja suun ympäristössä. Hän pitää liikkeistä ja siitä, että ne on nopsaa tehdä ja tuntuvatkin vielä mukavalta.

Carolyn itse on kommentoinut tähän

”This routine is coming out in the December 2010 Newsletter so everyone who already owns CFFitness will be getting a video of how to do it.”

Carolyn lähettää asiakkailleen joka vuoden lopussa uutiskirjeen, jossa hänellä on aina ollut uusia jumppaliikkeitä mukana. Minusta ne ovat tähän mennessä olleet tosi kivoja, ja asiakkaana tuntuu mukavalta tämmöinen hyvä palvelu 🙂 Hänellä on tapana lähettää asiakkailleen myös edellisten vuosien kirjeet, jos siis tilaat jumpan tänä vuonna, saat kaikki aikaisemmat kirjeet – tai ainakin minä sain. Tulevassa tämän vuoden uutiskirjeessä olisi nähtävästi tulossa mukana joku video juuri näistä uusista liikkeistä, joita tuo ylläoleva käyttäjä noin hehkuttaa! Kovasti uteluttaa mistä mahtaisi olla kyse 😀 Vähän arvelen (mutta voin toki olla ihan väärässä), että kyseessä voisi olla joku uusi versio vuoden 2009 uutiskirjeen liikkeestä, jonka pitäisi olla tosi tehokas leukapussien karkottaja. Olen itse uskollisesti tehnyt tätä liikettä, ja on kyllä totta että leukapussini ovat pienentyneet. Mutta on aika vaikea sanoa mikä siihen on syynä, olen kuitenkin jumpannut muutenkin niin paljon. Oli mitä oli, hyvä juttu kuitenkin 😀

CFF:n käyttäjät siis voivat kärsimättöminä odotella joulukuuta 🙂 Kerron sitten vaikutelmia, kunhan saan uutiskirjeen käsiini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.