(Kasvo)jumppaguru Jack LaLanne

Tässä taas lisää tavoitteita meille kaikille sekä kasvojumpan että ihan muuten vaan hyvässä kunnossa pysymisen tiimoilta. Katsokaa nyt tätä miestä! Hän on 94-vuotias 😀 Oma isoisäni eli 99-vuotiaaksi, mutta vaikka olikin melkoinen teräsvaari, niin ei hän Jack LaLannelle pärjännyt.

Eipä voi muuta sanoa kuin wau. Tämä mies on vielä 95-vuotiaana jumpannut joka aamu kaksi tuntia – puolitoista tuntia ensin punttisalilla ja päälle puoli tuntia uintia tai kävelyä. Wikipediasta löytyy tietoja hänen hurjista uintinäytöksistään, esimerkiksi 70-vuotiaana (1984) hän on uinut käsiraudoitettuna 2,4 km ja vetänyt samalla 70 paattia, joissa on ollut yhteensä 70 ihmistä. Että silleen. Ehkä meistä kaikista ei ole ihan siihen, mutta tuohon kasvojumppaan voisi olla 😀

Tästä videosta alkaa Jack LaLannen 30-osainen kasvojumppaohjelma, jota olen aikaisemminkin mainostanut:

Videot löytyvät YouTubesta hakusanoilla ”jack lalanne face workout”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.