Oisko tässä inspiraatiota ja haastetta riittävästi?

Tämmöinenkin viehättävä tapaus löytyy youtuben loputtomista syövereistä:

Videolla esiintyvällä rouvalla on ikää 93 vuotta ja katsokaa miltä hän näyttää! Hän esittelee myös hiukan sitä, millaista kasvojumppaa tekee. Olisiko tässä jonkunlainen tavoite itse kullekin? Ensinnäkin jo se, että elää 93-vuotiaaksi ja pysyy fyysisesti mukavassa kunnossa ja toiseksi sitten se, että näyttää senkin ikäisenä noin viehättävältä. Rouvalla varmaan on hyvät geenit, mutta eivät pelkät geenit riitä tuohon, kyllä kasvojumpalla täytyy olla osansa asiaan. Katsokaa nyt vaikka hänen leukalinjaansa – moni 30 vuotta nuorempi nainen olisi kade siitä 😀

Kuis olis ystävät kalliit? Otatteko haasteen vastaan? Katsotaanko näyttääkö kukaan meistä yhtä hyvältä edes 75-vuotiaana? 😀 Minä ainakin lupaan omalta osaltani julkaista vertailukuvani reilun 30 vuoden päästä, jos silloin vielä henki sen verran pihisee, että kykenen siihen.

3 ajatusta artikkelista “Oisko tässä inspiraatiota ja haastetta riittävästi?

 1. Iiris

  Oi miten hurmaava video! Ja kyllä, otan haasteen vastaan, jos Luoja elonpäiviä ja terveyttä suo, niin läväytän minäkin kuvani esiin 30 vuoden kuluttua. Noihin muihin viimeaikaisiin merkintöihisi viitaten niin totta kyllä, että peilikuvastaan pitää etsiä positiivisia puolia eikä tuijottaa vain niitä ongelmia. Mitä enemmän tykkää itsestään, sitä paremmalta myös näyttää oikeasti.
  Ja minua viehättää tässä touhussa just se, että vois vanheta jotenkin luonnollisesti mutta hyvin eli missä iässä tahansa olla viehättävä ikäisekseen, vaikkei naama enää koskaan pari-kolmekymppiseltä näytäkään. Näkemäni kiristetyt ja botoxoidut kuusikymppiset naamat näyttävät oudoilta ja epäluonnollisilta verrattuna esim. yhteen ystävääni, jolla ryppyjä kyllä tuon ikäisenä on, mutta olemuksesta huokuu tietty tyttömäisyys.

  Vastaa
 2. janna

  …ihanaa, kun sä jaksat kaivaa meille näitä kaikenlaisia kannustimia =)) Kiitos! Täytyy tunnustaa, että mulla on jäänyt jumpat väliin kokonaiseksi neljäksi viikoksi, mutta yritän taas parantaa tapani… Ihanaa hellekesää!

  Vastaa
 3. Minx

  Jannan kommentti jäi jostain syystä roikkumaan hyväksyntäjonoon, josta sen spottasin blogilomallani – näin kauan meni että maltoin pysyä irti netistä 😀 Jumpannut olen itse loman aikana joskaan en ihan suunnitelmien mukaan. Mutta kummasti se kannustaa, että näkee tuloksia omissa kasvoissaan. Ajattelen itse niin, että hiljaa hyvä tulee ja jokainen jumppakerta on plussaa 🙂 Eli ei podeta syyllisyyttä jos jumpat jää väliin, vaan riemuitaan kun jaksettiin taas jumpata!

  Ja nyt taas lomille lops 🙂

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.