Jos ette ole näihin törmänneet

Niin nyt törmäätte. Toivottavasti ei sattunut. FlexEffectillä on Youtubessa mukavia mainosvideoita, joita voi katsella ihan vaan huvikseen tai sitten kyylätä sillä silmällä, että miten videoissa esiintyvät kasvojumppaavat näyttävät jumpassaan onnistuneen (tai epäonnistuneen). Videoita löytyy 9 kappaletta ja ne ovat kaikki ihan kivaa katsottavaa. Ne on tietysti tehty FlexEffectin mainostamiseksi, mutta minusta ainakin on ihan hupaisaa katsella tuollaisia ”todistuksia” (aamen sisaret ja veljet, aamen).

Tässä videossa ”Licensed Esthetician” (kosmetologi?) Melony Galind todistaa:

Ja tässä vähän painavampaa tavaraa:

Kehonrakentajan kokemuksia:

Deborah Crowley itse esittelee FlexEffectin kolmatta painosta (siis sitä uusinta, joka on nyt myynnissä). Tässä näkee hyvin, että ei kasvojumppaaminen sinänsä tee ihmistä 20 vuotta nuoremman näköiseksi. Minusta Deborah Crowley näyttää hyvinsäilyneeltä, jonkun verran ikäistään nuoremmalta. Mutta tuo hyvinsäilyminen juuri onkin se juttu ainakin minulle 🙂

Näyttelijä kertoo jumppakokemuksistaan ja tuloksista:

Olympia Fournarakis kertoo omia kokemuksiaan – muistelen että Olympia olisi yksi FlexEffectin kouluttajista, tai ainakin ollut jossain vaiheessa:

Ja lisää henkilökohtaisia kokemuksia henkilöltä, jonka titteli on ”Medical recruiter” O.o Jos joku tietää, mitä tällaisella työnkuvalla varustettu henkilö tekee, niin kertokaa mullekin.

Mies tällä kertaa, kosmetologi tms.:

Ja vimppana vielä dermatologi (ihotautilääkäri) kertoilee omia ajatuksiaan:

Aika vaikuttava kokoelma videoita. FlexEffect on hieno jumppa. Siitä puhutaan ”facial buildinginä” eli olisko tuo sitten kasvojenrakennusta (vrt. kehonrakennus). Minusta ihan kuvaava ja paikkansa pitävä nimitys. On kiinnostavaa katsella näitä aktiivisia kasvojumppaajia esimerkiksi sillä silmällä, että arvioi heidän ikäänsä. Jännä juttu, mutta kasvojumppa ei suoranaisesti minusta nuorenna – tai siis… kyllähän aktiiviset jumppaajat näyttävät yleensä nuoremmilta kuin ikätoverinsa. Mutta nelikymppinen ei vaan näytä kaksikymppiseltä, vaikka kuinka jumppaisi – jotain muutakin meissä muuttuu siten, että tietyllä tavalla ikä näkyy kuitenkin läpi, vaikka kasvot olisivat kuinka tuunatut ja treenatut. Mutta haittaako se? Vai onko se peräti ihan hyvä asia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.