Blogi lomailee – ja minäkin :)

Luulenpa että pari kolme viikkoa tässä pyörähtää niin, etten jouda naputtelemaan blogikirjoituksia. Tähän blogiin ei pysty edes ajastamaan tekstien julkaisemista, joten palataan taas asiaan joskus elokuussa. Minä aion nauttia auringosta (olen optimisti, huomaattehan) ja rentoutua perheen parissa (optimisti isolla O:lla, lukekaa vaikka tämä Talouselämän artikkeli perhelomailusta), saa nähdä pystynkö jopa pysymään irti tietokoneesta! Mutta kasvojumppaa en aio jättää loman ajaksi, päinvastoin, tavoitteena on jumpata jopa ahkerammin kuin normaalisti eli 5 kertaa viikossa CFF:n mukaan. Saa nähdä kuinka käy.

Alla kaikille perheellisillle lomainspiraatioksi kuva tuohon Talouselämän artikkeliin liittyen:

Tätähän se aina välillä on. Mutta ainakin pysyvät ajatukset pois työasioista 😛

2 ajatusta artikkelista “Blogi lomailee – ja minäkin :)

 1. Elmeri

  Hömellän nyt e-vitamiinin kanssa. Mikroneulauksessahan on tärkeää prepata ihoaan c-vitamiinilla ja a-vitamiinivoiteella. Kuitenkin tuota e-vitamiinia korostetaan näköjään sen iholle hyväätekevien vaikutusten vuoksi. Olisko niin, että on paras syödä tuota e-vitamiinia, esim. ruoassa, vai onko mielestäsi järkeä laittaa rahaa e-vitamiinivoiteisiin?

  Vastaa
 2. Minx

  Lueskelin vähäsen E-vitamiinin käytöstä, enkä oikein tullut hullua hurskaammaksi 🙂

  Ilmeisesti E-vitamiini korjaa ihoa jonkun verran (samoin kuin C-vitamiini) topikaalisesti käytettynä, joten ei sen iholle laittaminen varmaan hukkaan mene. Hiirillä tehdyissä kokeissa on todettu, että sekä E-vitamiinin syöminen että sen iholle laittaminen suojasivat ihoa ultraviolettisäteilyltä. Sioilla tehdyissä kokeissa on nähty, että C- ja E-vitamiini iholla käytettynä molemmat suojaavat ihoa ultraviolettisäteilyltä. Toisaalta, yhdessä ihmisillä tehdyssä tutkimuksessa oli viitteitä siitä, että E-vitamiinin syöminen ei suojaisi ihoa ultraviolettisäteilyltä.

  Sen perusteella mitä luin, tulin itse siihen johtopäätökseen (hyvin hyvin pintapuolisella lukemisella siis!!!), että todennäköisimmin parhaan hyödyn E-vitamiinista saa, kun sitä käyttää suoraan iholla (verrattuna siis sen syömiseen). Toisaalta, E-vitamiinin puutos kyllä näkyy ihossa, joten sitä on syytä saada ainakin normaalisti ravinnosta.

  Auttoiko tämä mitään? 🙂

  Sen siis tiedän, että juuri mikroneulauksen yhteydessä C- ja A-vitamiinit ovat tärkeitä. Mutta jos tykkäät jostain E-vitamiinivoiteesta kovasti, niin ehkä voisit käyttää sitä rollausten välissä? Ja miksei rollauksen yhteydessäkin, toki.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.