Facelift4u – mikähän tämä mahtaa olla

Huh, sairastaminen ja sen seurauksena kasaantuvat työt ovat bloggaajan tuho : )

Netin syövereissä uiskennellessani tartuin yhteen verkon silmukkaan kiinni eli vastaan tuli  Facelift4u, 47-vuotiaan Gillianin tarjoama kasvojumppa, jolla on hintaa vain 3.99 GBP eli noin 4.50 €. Käytännössä ilmainen siis. Mieleni tekisi kovasti tutkia, mitä tällä rahalla oikein saa vastineeksi, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

Gillian itse sanoo jumpastaan

What a lot of people do not realise is that you can exercise your facial muscles and get striking results.   I first came across the concept of exercising your facial muscles about twenty eight years ago when I was concerned about a double chin.

At that time there was one book available by Senta Maria Runge, she had been running classes in Hollywood for those in the acting profession. Years later I looked again for more on this topic.  I noticed that I always seemed to look tired, fine lines were changing to deeper ones and my face was losing definition.  There are many books available now, some good, some not so good.  Many pack their pages out with superfluous babble. I spent a year looking into the best exercises that actually worked and did not require too much time, energy or any electrical equipment. That is what I am bringing to you now as one woman to another.

Eli Gillian parikymppisenä murehtiessaan kaksoisleukaansaa törmäsi Senta Maria Rungen kasvojumppakirjaan (ei, en ole lukenut sitä, haluaisin kyllä! jos joskus hommaan, niin kerron teillekin mitä ko. klassikkojumppa pitää sisällään). Vuosia myöhemmin häntä alkoi kiusata omissa kasvoissaan väsynyt ilme ja uurteiden syveneminen. Vuoden ajan hän kaiveli erilaisia kasvojumppia ja kehitti sitten oman ohjelmansa, joka ei vie liikaa aikaa, energiaa tai tarvitse mitään erityistä laitetta jumppaamisen avuksi.

What you will receive is a simple, full facial exercise routine (including some acupressure points) to practise for ten minutes each day.  Each exercise has clear instructions and there are photographs. The exercises cover all the main areas of concern: forehead and frown lines, heavy/sagging upper eyelids, under eye bags, sagging cheeks and jawline, lines from nose to mouth and general loss of tone, vitality.

Gillianin jumppa siis sisältää koko kasvot käsittävän jumpan, joka tehdään päivittäin ja joka kestää 10 minuuttia. Jokaisesta liikkeestä on ohjeet ja valokuvia. Liikkeet kattavat otsan ja kulmien välin, yläluomet, silmien alla olevat pussit, roikkuvat posket ja leukalinjan, nenä-suupieli -juonteet ja kasvojen yleisilmeen.

Näkemättä jumppaa on vaikea sanoa, mitä vastinetta rahalleen saa. Utelias olen, ehkä jossain vaiheessa tutkin asian. Jos joku muu ostaa jumpan, niin olisi kiva kuulla mitä tuumaatte. Gillianin sivulla on yksi tyytyväisen käyttäjän kommentti, mutta ei yhtään valokuvia tuloksista.

Jumpan tilaaminen

Jälleen kerran maksuvälineenä on PayPal. Gillianin sivulla mainitaan ”by email” eli ehkä Gillian sitten lähettää jumpan (pdf-tiedoston?) sähköpostitse, kun on saanut maksun. Jälleen kerran, jos joku innostuu testaamaan, kertokaahan mitä tapahtuu : )

2 ajatusta artikkelista “Facelift4u – mikähän tämä mahtaa olla

 1. Facial Exercise Fan

  I had to read your post with google translate, but I was interested to know the content as I have owned this book for about 4 years.

  The exercises are quite difficult-you need to sit in front of a mirror and need about 30 minutes for the whole routine. There are more modern, easier programs out there.

  Vastaa
 2. Minx

  Do you mean Senta Maria Runge’s exercises or this very cheap Facelift4u? I have Senta Maria Runge’s book myself but has not really tried her exercises that much, and Facelift4u I have not personally seen.

  It’s nice to know that somebody really reads my texts with google translator. I might consider writing some summaries in English as well, but I don’t really know if there’s a point.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.