Tämä ei ole maksettu mainos

Haluan vain muistuttaa, että jos harkitsee FlexEffectin ostamista, niin helmikuun loppuun asti jumpan saa hintaan $89.95 ja sen jälkeen hinta ilmeisesti nousee 120 dollariin. Tuohon päälle tulee postikuluja 13 dollaria ja hinnaksi jää alennetulla hinnalla jotain 70 euron paikkeilla.

Tsekkasin tosin FlexEffectin sivut ja ei siellä itseasiassa enää mainita missään tuota helmikuun loppua viimeisenä tarjouspäivänä – siellä lukee vain ”Limited Time Introductory Offer” eli rajallisen ajan voimassa oleva esittelytarjous. Ja voi siis toki olla, että tämä esittelytarjous on voimassa pitkäänkin 🙂 Mutta jos vakavissaan harkitsee, että ostaisiko FlexEffectin, niin ehkä nyt kanattaa tarttua tilaisuuteen, hinta tuskin tuosta halpenee kuitenkaan enää. Itse tässä odottelen jännityksellä koska oma jumppani saapuu, että pääsen testailemaan!

Olen jumpannut aika tiukasti viimeisen pari kuukautta Agelessin mukaan, koska se nyt vaan on NIIN lyhyt ohjelma, ja tehokaskin. Olen tosin lisännyt siihen Carolynilta edelleen aika paljon liikkeitä, melkein joka päivä 9 ekstraa Agelessin lisäksi. Nämä Carolynin jumpan liikkeet ovat kuitenkin sellaisia, että yhden pystyn tekemään autolla ajaessa ja muutkin esim. kesken työpäivän, kun tarvitsee pienen tauon. Carolynhan sinänsä sanoo, että hänen jumppansa pitäisi tehdä makuulla, mutta nämä liikkeet ovat kaikki sellaisia, että sopivat hyvin tehtäväksi istualtaankin. Olen muuten sitä mieltä, että jumppa on todella vaikuttanut kasvoihini ❤ Edelleenkään en saa kameralla tavoitettua sitä toisille näkyväksi, mutta jotenkin vain yleisilme kasvoissani on koko ajan parempi.

Kasvojumppaaminen kyllä on pitkäjänteistä puuhaa… Aina välillä pitää muistuttaa itselle, että eihän kuntosalillakaan käydessä kroppa parissa kuukaudessa kovin isosti muutu. Vuodessa sen sijaan tulee jo näkyviä tuloksia, jos ahkerasti käy. Miksi siis kasvot olisivat sen kummemmat?! Eli kärsivällisyyttä ja jaksoa jumpata tarvitaan… Tuntuu vain, että minäkin olen jumpannut nyt aika lailla puoli vuotta ihan ahkerasti … mikseivät siis kaikki inhat pussitukset ole jo hävinneet jonnekin? 😀 Onko jumppa IHAN turhaa?! Näihin fiiliksiin tarvitaan sitten niitä valokuvia – oman naaman kun näkee joka päivä peilistä, niin muutoksia ei huomaa. Mutta valokuvissa se näkyy yllättävän selvästi. Itse ainakin haen säännöllisesti uskoa jumpan toimivuuteen sillä, että katson sekä toisten ennen-jälkeen -kuvia, että myös omiani 🙂

Yksi ajatus artikkelista “Tämä ei ole maksettu mainos

  1. Minx

    Lueskelin FlexEffectin foorumeita eilen ja päädyin sieltä siihen käsitykseen, että tarjous on tosiaan voimassa vain helmikuun loppuun asti.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.