Mimirobics – jumppaa musiikin ystäville

Tämä nyt on kirjaimellisesti naamanvääntelyä : D Ihan hirveän hauska idea kyllä käyttää musiikkia tahdittamaan kasvojumppaa – jumppaaminen on taatusti hupaisampaa! Kyseessä on siis Oleg Lapiduksen kehittämä Mimirobics-kasvojumppa.

Jumpassa käydäään läpi

  • huulet/suunympärys
  • silmät
  • otsa ja kulmat
  • leuan alue ja
  • posket

Jokaisesta osiosta on video ja MP3-tiedosto. Osiot maksavat $7.95 kukin ja ne voi ladata Mimirobicsin sivuilta. Oleg Lapidus puhuu itse videoissa. Kieli on aika selkeää englantia – aksentti kyllä kuuluu, mutta itse saan kyllä puheesta ihan hyvin selvää. Vähän kotikutoinen fiilis videoista tulee, esittelyvideoissa kuuluu kuinka rekka paahtaa ohi jne. En nyt ihan varmaksi saa selkoa siitä, kauanko jumppa vie aikaa päivässä. Mimirobicsin sivuilla puhutaan 5-10 minuutista alkuvaiheessa (ehkä per jumppaosio?) ja sitten kun on ”edistyneempi”, niin aikaa tarvitaan vähän enemmän.

Tässä vähän mallia jumpasta, kasvojen lämmittelyä:

Tämä on ilmeisesti kyllä jälleen kerran niitä jumppia, joissa ei käytetä vastusta, ainakin päätellen siitä, mitä ilmaiseksi pääsee katsomaan. Eli englanniksi sanotaan että kyseessä on ”toning exercises” – en ole oikein keksinyt sille hyvää suomennosta, mutta idea on kuitenkin se, että lihakset kyllä pysyvät kunnossa, mutta mitään isompaa lihaskasvua ei tämmöisellä jumpalla saada aikaan. Vähän sama homma kuin jos vertaisi kotona tehtyä perusjumppaa painojen nostoon. Harmi, koska idea on kyllä hieno.

Oppisinkohan minä tätä?!

Katsokaahan mitä ahkeralla kasvojumpalla voi saada aikaan! Tässä Oleg Lapidus ”tanssii” musiikin tahtiin:

Ja toinen hieno esimerkki, Jason Hewlett:

Opeteltaisko mekin? Minä osaan jo nostaa vasenta kulmakarvaa, onhan se hyvä alku : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.