Minut komennettiin takaisin ruotuun

Tosin kyllä oikein kauniin sanoin ja ystävällisesti, mutta kuitenkin 😀

Eli vaihdoin muutaman sähköpostin Carolynin (Carolyn’s Facial Fitness, CFF) kanssa – olen pohtinut tekeekö yksi Carolynin jumpan liike minulle sekä hyvää että pahaa (eli viekö se suupieliäni alaspäin) ja kyselin sitten sitä Carolynilta. Laitoin samalla mukaan sen kuvan leuan-suun -alueesta, minkä tännekin olen laittanut esille. Ja no… näytin Carolynille juuri sitä kuvaa sen vuoksi, että siinä näkyvät suupieleni hyvin. Mutta kuinkas kävikään, Carolyn nappasi kiinni hassun näköiseen leukalinjaani ja alkoi kysellä minulta miten jumppaan.

Jouduin sitten tunnustamaan, että olen tässä viime aikoina jumpannut aika lailla Agelessin mukaan, tosin mukana paljon Carolynin jumpan liikkeitä. Ja … no, sitten minulle todettiin kauniisti, että olen tainnut vähän liikaa tehdä ”spot trainingia” eli en ole keskittynyt kasvoihin kokonaisuutena, vaan treenannut vain tiettyjä osia. Ja sen seurauksena sitten voi tulla tuommoisia hassuja leukoja. Nyt siis minun pitää alkaa taas jumpata CFF:n mukaisesti. Ja sitten Carolyn antoi vielä erikseen ohjeita siitä, mitä voin tehdä lisäksi.

Noh… ainoa virhe tässä on se, että tuo leukani itseasiassa on ahkeran CFF-jumpan tuotosta 😀 Eli en vielä joulukuun alkupuolella ollut ehtinyt juuri jumpata Agelessin mukaisesti (paitsi että olinpa sittenkin, ehkä kuukauden, huomasin kun tarkistin täältä blogista 😛 jopa yhden tehojumppakauden verran). Yritin tästä vähän vikistä Carolynille, mutta enpä tiedä halusiko hän oikein uskoa sitä 🙂

Joka tapauksessa sen tämä meilien vaihto sai aikaan, että tein taas tänään CFF:n kokonaan ja kyllä se tuntui hyvältä! Ymmärrän hyvin mitä Carolyn tarkoittaa, kun puhuu spot trainingista ja sen ongelmista. Ja on ihan totta, että tietyssä mielessä Ageless kyllä on spot trainingia – Louise nimenomaan sanookin, että hänen mielestään ei tarvitse jumpata kaikkia kasvojen lihaksia.

Carolyniä muuten on kehuttu, että hän vastaa sähköposteihin pikaisesti, ja se on kyllä totta! Sain vastauksen kymmenen minuutin sisään siitä, kun laitoin kysymykseni hänelle ja vielä toisenkin vastauksen saman tien. Ja vaikka minua vähän palautettiinkin ruotuun, niin se tapahtui tosi ystävällisesti ja herttaisesti.

Mutta siis… taidan yrittää jaksaa jumpata jatkossa taas CFF:n mukaisesti ja sitten, kun aika ei yksinkertaisesti riitä, Agelessin mukaan. Ei voi mitään, CFF on edelleen suosikkijumppani, vaikka kuinka olen tutustunut muihin jumppiin. Pitää tosin se FlexEffect katsastaa tietysti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.