Käsien hieronta toimii!

Piti heti tulla tänne kuuluttamaan 😀 Carolynhan omalla webbisivullaan antaa käsijumppa/hieronta -ohjeet, jotka minäkin olen suomentanut tänne tarjolle. Carolyn itse sanoo, että hänen kätensä ovat kaunistuneet sen jälkeen, kun hän on alkanut aktiivisesti hieromaan ja jumppaamaan niitä. Mutta hän kuitenkin MYY omaa tuotettaan, joten aina tietysti pienen pienellä varauksella näihin juttuihin suhtautuu (joskaan Carolyn ei tuosta käsijumpasta saa sentin hyrrää, goodwilliä vain kun antaa ohjeen ilmaiseksi).

Siksipä oli niin hienoa törmätä Agelessin foorumeilla todistukseen (aamen, sisaret), jossa Em kertoo seuraavaa:

”Hi, for any one who is interested or who suffers from old lady hands like did I wanted to mention the benefits of hand massage. I have inherited boney hands, which in my youth looked very elegant and delicate but as I have got older were looking more and more like skeleton’s hands except they also had bulging and unsightly veins too! In the evenings I spend a little time simply pulling and pinching the skin on the backs of the hands and knuckles ( without any oil). The skin is now noticably thicker and firmer and the ugly veins much less prominent.”

Em, jolla on rumasti sanottuna luisevat kädet ja koholla olevia verisuonia kämmenselässä, on harrastanut sitä, että iltaisin nipistelee ja nyppii kämmenselkäänsä ja sormiaan ilman mitään öljyä/rasvaa niin kauan, että iho on punainen. Ja nyt iho hänen käsissään on selkeästi paksumpaa ja kiinteämpää ja suonetkin vähemmän näkyvissä. Häneltä kyseltiin sitten kuinka kauan kului aikaa siihen, että ilmestyi näkyviä tuloksia, mutta siihen hän ei osannut sanoa mitään, onpahan vain harrastanut tätä aikansa ja nyt huomasi tulokset. Eli siis käsien kanssa värkkääminen kannattaa! Huraa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.