En sitten malttanut olla tilaamatta

Tässä taannoin valitin, että en oikein hoksinut, että miten FlexEffectin saisi tilattua luottokortilla. Innostuin siis kysymään meilitse FlexEffectiltä, että miten luottokorttimaksaminen oikein sujuu ja kun sain Claudia Crowleylta (eli Debin tyttäreltä) meiliini vastauksen, niin… No, tuota, klikkasin linkkiä ja päädyin maksusivulle ja … Sitten vaan tilasin sen 🙂 Olisin kyllä varmaan tilannut joka tapauksessa, ehkä vaan vasta joskus helmikuun puolella. Mutta nyt siis pystyn raportoimaan jossain vaiheessa siitä, millainen on uusi FlexEffectin jumpppa! 25.1 sitä toivottavasti aletaan lähettää tilanneille ja siitä mennee muutama päivä ennen kuin se on Suomessa asti. Helmikuun alussa siis viimeistään sen luulisi olevan käsissäni.

Jos joku siis haluaa kuulla jotain kokemuksia/kommentteja ko. jumpasta ennen kuin itse tilaa, niin voipi odotella tuonne helmikuun alkupäiviin. Hintatarjoushan on kuitenkin voimassa helmikuun loppuun eli siinä mielessä ei ole hoppua tilata, jos ei muuten vaan kutkuta saada pakettia omiin käsiin.

Miten tilaaminen hoidettiin

No, minä en tietystikään ollut klikannut juuri sitä oikeaa linkkiä FlexEffectin webbisivulla ja sen vuoksi en luottokorttimaksun mahdollisuutta löytänyt. Omaa tyhmyyttäni siis 🙂 Claudia kuitenkin vastasi minulle ystävällisesti:

At the bottom of the product page http://www.flexeffect.com/product.htm there are 2 links. One that states you United States Order form, the other Outside U.S. order form.

Select the link that is appropriate for you. It will take you to the shopping cart, and will indicate that you will be redirected to paypal. This is the ONLY way to make the internet purchase. Via Paypal.

Because the order is through Paypal, we never see your credit card information. All the ”safeguards” for internet purchases are provided by paypal.

Good Luck,

Claudia Crowley

Toisin sanoen, tilata voi kahdella eri tapaa. Joko täyttämällä lomakkeelle omat tietonsa ja printtaamalla lomakkeen ja faksaamalla tai lähettämällä sen postitse FlexEffectille. Taikka sitten PayPalin kautta, jolloin kyseessä on turvallinen luottokorttimaksu. PayPal-tunnus tarvitaan (ja tietysti se luottokortti), mutta sen tekeminen on minusta aika helppoa ja itse PayPalin käyttö on kyllä tosi kätevää ja mukavaa, kun ei tarvitse omia luottokorttitietojaan jaella milloin millekin myyjälle, jolta sortuu ostamaan jotain 🙂 Jos joku ei ole koskaan käyttänyt PayPalia, niin ohjeita löytyy esim. täältä. Minä kyllä tein itse aikoinaan PayPal-tunnuksen ilman mitään ohjeita, joten ei se todellakaan hankalaa ole, ainakaan jos käyttää ”normaalia” luottokorttia, eikä Visa Electronia. Se vain pitää huomata, että kortin varmistukseen menee jonkun aikaa eli ihan heti tilin luomisen jälkeen ei pääse tilaamaan mitään.

Mitä jumppa loppujen lopuksi maksoi

Hintaa itse jumpalla siis tällä hetkellä on $89,95 ja siihen tulee päälle postikulut $13,00. Yhteensä siis $102,95. Dollarin kurssihan on edelleen älyttömän matalalla, joten Jenkkilästä tilaaminen on edullista. Toki jumpalle jäi tämänkin jälkeen vielä hintaa noin 71 euroa. Ei niin kamalan paljon, mutta aika paljon kuitenkin. Toisaalta, jos tuota vertaa vaikka kasvojenkohotuksen hintaan (ehkä 5000 euroa), niin eipä enää summa tunnu kovin kummoiselta.

Tyytyväisyystakuu

FlexEffectin sivuilla todetaan, että heillä on ”30 Day Money Back Guarantee” – miten tuo 30 päivän palautusoikeus sitten käytännössä toteutetaan, en tiedä, mutta foorumeita lukemalla tiedän, että ainakin yksi ihminen on saanut rahansa takaisin sen kummemmmin tappelematta.

Mitä sitten tällä jumpalla teen

Heh, onpas tyhmää kysyä itseltään tämmöinen kysymys juuri, kun on tuhlannut ihan kohtuullisen summan rahaa 🙂 No, vakavasti puhuen, en ole mitenkään varma, että alkaisin jumpata FlexEffectin mukaisesti. Mutta kuten olen aiemminkin sanonut, ohjelmassa mukana olevat kasvohieronnat kiinnostavat minua todella paljon. Olen esimerkiksi mukana olevasta ”luuhieronnasta” (bone massage) yrittänyt laiskasti kaivella tietoa jo jonkun aikaa ja nyt oli kyllä ihan napakymppi se tieto, että FlexEffectistä saa hierontaohjeen, jonka uskon olevan pohdittu, mietitty, testattu, asiallinen, tietoon perustuva… Eli toisin sanoen, luotan aika lujasti FlexEffectin ihmisten ammattitaitoon ja osaamiseen.

Toinen syy miksi tilasin jumpan on se, että janoan lisätietoa ja -ymmärrystä yleisesti kasvojen jumppaamisesta, kasvolihaksista jne. Vaikuttaisi siltä, että tuo uusi kirja tarjoaa runsaasti tietoa. Ja tietysti myös uudet jumppaliikkeet ovat hyväksi ja kiinnostavia! Vaikka en noudattaisikaan koko ohjelmaa sinänsä, niin uskon että poimin ohjelmasta itselleni sopivia liikkeitä ja lomitan niitä päivittäiseen jumppaohjelmaani. Muutenkin minusta on todella kiinnostavaa nähdä, mitkä liikkeet vaikuttavat mihinkin lihaksiin jne. Tämä antaa mahdollisuuden räätälöidä sekä tätä ohjelmaa että muita omia tarpeitani vastaavaksi.

Eli … eiköhän paketti ole hintansa väärti, ainakin kovasti asetan sille odotuksia 😀

4 ajatusta artikkelista “En sitten malttanut olla tilaamatta

 1. Iiris

  Odotan kiinnostuneena, millaisia kokemuksia sinulla FlexEffectin parissa on. Mukavaa, jos ehdit joskus kirjoitella myös muista jumpista ja niiden tilaamisesta siinä määrin kuin sinulla kokemusta niistä on. Itselläni on kiinnostus herännyt Ageless if we dare -juttuun. Tai no – kaikki kiinnostavat tällä hetkellä.

  Vastaa
 2. Minx

  Mun on koko ajan ollut tarkoitus kirjoittaa sekä Carolynin jumpasta että Agelessista juttu, mutta ei vaan ole ehtinyt keskittyä asiaan 🙂 Yritän saada aikaiseksi.

  Vastaa
 3. Iiris

  En sitten minäkään malttanut olla tilaamatta… Nimittäin tuota Agelessia. Tämän blogin avulla pääsin tutustumaan erilaisiin jumppiin, ja muutaman viikon foorumeilla seikkailtuani ja sinultakin vinkkejä saaneena tein tilauksen. Kävi nopsasti ja kätevästi, kun heti maksun jälkeen sain kirjan koneelle ladattua. Eka jumppakerta tehty. Tuntuu tosi jännältä. Kiitos sinulle! 🙂

  Vastaa
 4. Minx

  Muista ottaa valokuvia itsestäsi tasaisin väliajoin! Räpsi niitä ihan reilusti, monta samasta kuvakulmasta jne.: suoraan edestä, profiilista molemmin puolin, edestä vinosti, vähän ylhäältä alaspäin (jolloin näkyy kaikki karseat pussitukset hyvin…:). Ehkä kuukauden välein kannattaa kuvata. Kummasti motivoi jumppaamista, kun kuvista näkee hyviä tuloksia. Pidä hauskaa jumppaamisen kanssa 😀 Ajattele että se on itsesi hemmottelua.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.