Uusi herätys

Pari kuukautta sitten koin taas herätyksen, kun katsoin omia kasvojani ja tuntui, että ihan oikeasti näytän vanhemmalta – posket roikkuvat ja silmäluomet pussittavat ja ennen kaikkea silmien alle poskipäiden yläpuolelle on ilmestynyt kummallista pussitusta myös. Minulla ei ole mitään ongelmaa ikäni kanssa, olen hyvin onnellisesti sen ikäinen kuin olen, ja minusta ikä saa myös näkyä kasvoista. Rypyt ovat omalla tavallaan viehättäviä. Mutta en mitenkään osaa nähdä mitään viehättävää omissa kasvoissani, kun ne alkavat PUSSITTAA 😀 Toisaalta en myöskään ole erityisen innostunut kasvoleikkauksista. Tulokset ovat helposti ”muovisen” näköisiä, leikkaaminen maksaa ja ei ole sataprosenttisen varmaa onnistuuko leikkaus aina. Eli edelleen, vastaus on kasvojumppa. Se on käytännössä ilmaista, ainoa mitä tarvitaan on muutama minuutti aikaa päivässä ja päättäväisyyttä ja kykyä ja halua sitoutua asiaan.

Aloitin taas Carolynin jumpan ja tein sitä 5-6 kertaa viikossa. Tavoitteenani on ollut tehdä jumppa joka päivä. Tällöin lipsahdus silloin tällöin tuottaa tulokseksi toivottavasti juuri tuon 5-6 jumppakertaa joka viikko. Kuukauden ajan jumppasin ahkerasti ja tyytyväisenä. Kasvoni oikeasti kukoistavat, kun jumppaan! Käytin myös aika paljon aikaa siihen, että lueskelin webistä kaikkea mahdollista, mitä kasvojumpasta löytyy. Vihdoin törmäsin Essential Day Span foorumeihin, jotka ovat oikeastaan ensimmäinen ”riippumaton” keskustelufoorumi, jossa olen löytänyt muitakin kasvojumppaan hurahtaneita kohtalotovereita. Aiemmat löytämäni foorumit ovat aina olleet sidoksissa johonkin tiettyyn jumppaan, eivätkä ole sisältäneet objektiivista keskustelua jumpan/jumppien hyvistä ja huonoista puolista. Essential Day Spasta löytyi 79 sivua(!!) pitkä threadi, jossa puhuttiin jumpasta nimeltä Ageless If We Dare. Hmm. Viisi minuuttia päivässä ja moni nainen vannoo tämän jumpan nimiin. Pitäisikö kokeilla?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.