Ageless If We Dare – uskaltaiskohan kokeilla

Essential Day Span foorumeita plärätessäni tuli vastaan niin kiinnostava threadi, että luin sitä varmaan viikon ajan. 79 sivua, huh! Muutaman ensimmäisen sivun jälkeen totesin, että tätä jumppaa on pakko kokeilla, vaikka Carolynin jumppaan olenkin ihan tyytyväinen. Siispä tilasin Louise Annetelta Ageless If We Dare -jumpan kirjasen ja dvd:n. Molemmat saisi myös ladata suoraan netistä, mutta minusta on kivaa pitää kirjaa kädessäni ja sitä on mukavempi kuljettaa mukana kuin itse printattua versiota. Painettu versio on tietysti kalliimpi: kirja ja DVD maksavat yhteensä 35 dollaria (postikulut sisältyvät hintaan), kun elektroniset versiot maksavat yhteensä 24 dollaria. Maksu hoituu PayPalilla. Jumppa on todella halpa – vertailun vuoksi esim. Carolynin jumppa maksaa $64,95+$12,95 postikuluja. DVD on saman näköinen kuin mitä kuvassa näkyy, mutta kirja itseasiassa on vähän eri näköinen. Kenties Louise Annette joskus muuttaa kirjankin kantta, kun saa myytyä tuon painoksen loppuun(?). Jumpasta käytetään hämäävästi kahta nimeä: webbisaitin nimi ja osoite on ”Ageless If WE Dare” kun taas jumpan nimi ja kirjan nimi on ”Ageless If YOU Dare”.

Miksikö sitten juuri tätä jumppaa on pakko kokeilla? Jumpasta ja sen tuloksista käyty keskustelu oli niin lupaavaa ja tietysti lupaus vain viidestä minuutista päivässä on täysin vastustamaton. Vajaan parin vuoden aikana olen ehtinyt opiskella aika paljon kasvojumppaan liittyviä asioita, ja minusta näytti siltä, että tämä ”pikajumppa” voisi olla jotain sellaista, jolla saisin kasvoissani ehkä nopeammin kuntoon tärkeimmät asiat eli silmät avoimemmiksi ja poskipäät takaisin ylös sekä samalla leukalinjan kauniimmaksi.

DVD:n takakannessa on aika lupaava mainosteksti: ”I’m looking at my face the last few days … and I can’t … really can’t … fathom … how these ’simple’ easy to do Ageless exercises are making such a huge difference in the appearance of my face … it’s unbelievable to me how it happens … I could not have imagined it.” 63-vuotias Jasmine Rosey siis ei tahdo uskoa millaisia muutoksia Agelessin sinänsä yksinkertaiset jumppaliikkeet ovat voineet saada hänen kasvoissaan.

No, minä olen 23 vuotta nuorempi ja jo lähtöjään kasvoni ovat hyvässä kunnossa vielä. Voisiko kasvojumppa – Ageless, Carolynin jumppa, joku muu, kaikki ehkä yhdessä – saada minunkin kasvoihini noin dramaattisia muutoksia aikaan? Tai jotain muutoksia kuitenkin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.