Alkuinnostus – mutta jatko tökki

En oikein enää muista kauanko jaksoin aktiivisesti jumpata alkuvaiheessa. Pari kolme kuukautta luultavasti. Sitten innostukseni vähän hiipui, kesälomalla oli paljon muuta mietittävää ja kasvojumppa jäi sivuun, kun oli muka aina niin kiire. Syksyllä 2008 innostuin asiasta uudelleen ja jumppasin muutaman kuukauden aktiivisesti, mutta sitten tuli taas vaihteeksi jotain muuta, joka vei aikaa niin, että kasvojumppa jäi sivuun. Lueskelin kuitenkin aiheesta aina, kun iski sopiva fiilis. Keväällä 2009 värkkäilin huvikseni itselleni Carolynin jumppakortit suomeksi ja siinä samalla sitten tuli taas jumpattuakin ahkerammin.

En oikeastaan osaa sanoa kuinka paljon todellisuudessa olen tehnyt kasvojumppaa kuluneen reilun puolentoista vuoden aikana. Aika paljon kai 🙂 Mutta en niin paljon kuin olisin halunnut tai paljonko omasta mielestäni olisi pitänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.