Paketti kolahti postilaatikkoon

Vihdoin sitten Carolynin paketti löytyi postilaatikostani. Innoissani tutustuin sen sisältöön: Jumppa oli nätissä kotelossa,

josta löytyi kirjanen jossa aika paljon samaa tietoa kuin Carolynin webbisivullakin ja muutama lisäjumppaohje,

jumppaohje-DVD, kaksi CD:tä ja jumppaohjelmakortit. Ai niin, ja käsipeili.

Olin saanut aikaisemmin Carolynilta tilausvahvistuksessa mukana linkit hänen vuosittain asiakkailleen lähettämiinsä kirjeisiin, ja printtasin ne itse pakettiin mukaan.

Ja heti piti tietysti alkaa testata jumppaa. Luin ensin kirjasen ja jumppaohjekortit, sitten katsoin DVD:n kertaalleen läpi. Otin sitten pöydälle vielä käsipeilin kaveriksi, laitoin DVD:n uudestaan pyörimään ja aloin irvistellä ohjeiden mukaan. Vuoron perään katselin peilistä omaa naamaani, vuoron perään tuijotin Carolynia tekemässä jumppaliikkeitä, ja samalla mietin miten ihmeessä Carolyn onnistuu näyttämään niin hyvältä jumpatessaan, kun itse näytän yksinkertaisesti… tyhmältä.

Kaiken kaikkiaan koko homma tuntui aika hassulta. Mutta halusin lujasti uskoa jumpan aikaan saamiin tuloksiin ja uskoni vahvistukseksi tuijotin säännöllisin väliajoin eri nettisivuilta toisten ennen ja jälkeen -kuvia. Pari päivää tein jumppaa istualtaan DVD:tä samalla katsellen, sitten vaihdoin tekemään jumpan makuullaan (kuten Carolynin mukaan jumppa ehdottomasti pitää tehdä) jumppakorttien avulla. Carolynin mukaan jumpan tekemiseen kuluu vain vartti, kunhan jumppaliilkkeet on oppinut tekemään oikein. Hän tarjoaa avuksi kaksi erilaista CD:tä: Pacing CD ja Final CD. Pacing CD:llä Carolyn käy jumpan läpi vartissa samalla opettaen oikean rytmin jumpan tekemiselle laskemalla esim. kymmeneen. Final CD:tä käytetään, kun jumppa on jo tuttu – siinä Carolyn ainoastaan sanoo ääneen seuraavan liikkeen nimen. Laskeminen on jätetty pois, ideana on se, että jumpan rytmi on jo hallussa, joten laskeminen ei ole välttämätöntä. Yritin alkuun käyttää CD:tä ja laitoin jopa kännykkäänikin molemmat äänitiedostot sillä ajatuksella, että voin vaikka töissä kahvitauolla tehdä jumpan niiden avulla tai reissussa tms. No, ei se minulla oikein toiminut. Mutta aika pian opin kaikki 28 liikettä ulkoa – jumppaohjelma käy aika loogisessa järjestyksessä koko kasvot läpi ja ainakin minun on helppoa muistaa mitä seuraavaksi tulee. Käytän kyllä mielelläni jumppaohjekortteja silti muistin tukena, jos suinkin mahdollista.

Itse jumppa tuntui heti ihanalta. Jumpan jälkeen peilistä katsoi jotenkin niin freesin näköinen nainen ❤ Kasvot tuntuivat eläviltä ja liikkuvilta ja iho hehkui kauniisti. Huuletkin olivat sievästi törröllään. Harmi vain että vaikutus ei kestä kovin pitkään – tunnin kuluttua peilistä taas katsoo se sama vanha naama^^ Opin aika pian tekemään jumpan noin 20 minuutissa. Varttiin en ihan ole päässyt – taidan olla liian perusteellinen ja tykkään tehdä jotkut liikkeet ilmeisesti turhankin pieteetillä. Sain jopa kasvolihakset maitohapoille ekalla jumppakerralla, huh 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.