Apua! Heltat!

Huhtikuussa 2008 havahduin: minulle on hyvää vauhtia tulossa heltat poskiin! Paino oli pudonnut aiemmin vajaa kymmenen kiloa ja pyöreät posket muuttuivat kulmikkaammiksi. Aluksi ajattelin vain että kas, tuonko malliset kasvoni olivat silloin ennen nuorempana ja hoikempana… Olikos minulla tuommoiset kulmat leuassa… Oikeastaan naama näytti ihan mukavalta. Elin tässä onnellisessa harhaluulossa pari kuukautta, kunnes totuus iski päin näköä: kyseessä mikään kasvojen kulmikkuus ole… Mitä vielä! Heltathan ne siinä tekevät tuloaan! Vaikka kasvot nyt näyttivätkin mukavilta, niin alaspäin valuminen ei tähän lopu.

Iski paniikki ja tarve löytää joku ratkaisu asialle. Netin syövereistä löytyi lääkkeeksi rasvapurkkeja, veistä ja monenmoista vempainta ja … hmm, kasvojumppa. Kotimaisilta sivuilta löytyi ainakin Pirkan, upea.fi:n ja Iltalehden jumpat. Vanhaa tuttua juttuahan tuo naamanvääntely on, jotenkin ei vaan vakuuttanut minua. Hmm, Method Putkiston Kasvokoulu. Ostin kirjan, mutta en oikein vielä syttynyt. Putkiston Kasvokoulu muistutti jotenkin liikaa noita naamanvääntelyitä ja tuntui aika työläältä. Aika vähän löytyi keskustelua suomeksi aiheesta, siispä täytyi vaihtaa toiseen kotimaiseen ja katsoa mitä maailmalta löytyy. Ja maailmaltahan löytyi.

Hakusanoiksi googleen facial exercise ja johan tuli pitkä lista mielenkiintoista luettavaa. Ensimmäisenä vastaan tuli FlexEffect ja 60-vuotias Deborah Crowley, joka näyttää parikymmentä vuotta ikäistään nuoremmalta. Nyt viimeistään olin myyty. Seuraavana vastaan tuli Carolyn’s Facial Fitness ja kuvat viehättävästä 62-vuotiaasta Carolynistä.  Ennen ja jälkeen -kuvat tällä sivustolla olivat niin vakuuttavia ja Carolynin oma tarina jotenkin niin sympaattinen ja totuudenmukaisen tuntuinen, että en enää harkinnut muita jumppia saati sitten kirurgin veistä, vaikka niistäkin haeskelin tietoja edelleen. Tilasin siis Carolynin jumpan ja jäin jännittyneenä odottamaan paketin kolahtamista postilaatikkoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.