Korvat?!

Juu, onhan meillä kaikilla korvat, mutta kuinka moni teistä muistaa kiinnittää niihin mitään erityistä huomiota? Ehkä lukijani, joilla on lyhyet hiukset ja korvat enemmän näkösällä kuin minulla, jolla korvat yleensä piiloutuvat mustien haivenien sekaan, muistavat korvansa useammin kuin minä. No, mutta nostakaapa käsi pystyyn, jos rasvailette korvianne säännöllisesti! Minun käteni pysyy tiukasti alhaalla… Rasvaan korviani vain kahdessa erikoistilanteessa: Kun värjään hiuksiani, laitan korviini vaseliinia, ettei väriaine tartu niihin. Ja kun saan allergisen reaktion korviini, voitelen niitä kortisonivoiteella. Siinäpä se.

Kannattaisiko muistaa korvat useammin? Luulenpa että kannattaisi. Omat korvani nimittäin ovat jostain syystä viime aikoina muistuttaneet itsestään ihan ilman mitään allergisia reaktioita. Kun olen laittanut korviksia korviini, olen ällistyksekseni huomannut, että korvalehdet hilseilevät. Yök. Jotenkin ei ole kiva näky 😀 Lyhyttukkaisilla (miehet huom!) myös aurinko kesällä rankaisee korvia ankarasti. Ja lisäksi jos katsotte viiskymppisten tai vanhempien korvalehtiä, niin voitte huomata, että ne ovat ryppyiset, eivätkä suinkaan sievät ja pulleat niin kuin lapsukaisilla.

Mitäkö sitten korville kannattaisi tehdä? No, vähintäänkin suojata kesällä aurinkovoiteella! Sitten voisi lisäksi vaikka

 • kuoria ihoa joskus myös korvannipukoista samalla kun kuorii muutenkin kasvoja
 • rasvata korvat edes joskus niillä samoilla ryppyrasvoilla mitä kasvoihin ja dekolteehenkin käyttää ja
 • hieroa korvia! se on aika tehokas keino estää tai ainakin vähentää niiden rypistymistä

Jotenkin korvat tulee otettua aika itsestäänselvyytenä. Ne ovat tuossa pään molemmin puolin ja vaikka näkyvätkin jonkin verran suoraan edestä, niin aika vähän niitä tulee itse katseltua, minun ainakaan. Ehkä jatkossa yritän vähän paremmin muistaa korvienkin olemassaolon 😀

4 ajatusta artikkelista “Korvat?!

 1. Jarkko

  Toivottavasti jatkat mielenkiintoisien juttujesi kirjoittamista. Tämä taitaa olla ainoa suomenkielinen tätä aihetta käsittelevä blogi. Itse olen saanut vinkeilläsi hyviä tuloksia!

  Vastaa
 2. Minx Kirjoittaja

  Onpa kiva kuulla! Heikossa hapessa tämä blogin kirjoittelu on valitettavasti ollut tosi pitkään. On mulla paljon hyviä plänejä kirjoittelun suhteen, mutta ei tuota aikaa tahdo irrota. Jospa joskus… En ole suomeksi juuri löytänyt kasvojumpasta tietoa aikoinaan, sen vuoksi alkujaan aloinkin tätä blogia pitää juuri suomeksi. Enpä ole tosin englanniksikaan oikein löytänyt blogeja aiheen ympäriltä, ellei nyt viime aikoina ole sellaisia ilmestynyt.

  Vastaa
 3. siru

  Hei!
  muistelisin, että ostit jossain vaiheessa Tripollar Stop laitteen – olisi kiva kuulla jotain päivitystä
  koskien laitteen tehokkuutta. Olisi myös mukavaa lukea kasvojumppatuloksistasi!
  Kiitos sinulle, että olet pitänyt blogisi pystyssä 🙂

  Vastaa
  1. Minx Kirjoittaja

   Tykkään hirveästi noista laitteista, mutta tuokin mokoma on jäänyt sivuun alkuinnostuksen jälkeen. Eli ei oikein ole mitään järkevää päivitettävää sen suhteen, kun en ole sitä pitkään aikaan käyttänyt… Kasvojumppatuloksista voisin kirjoitella jonkun postauksen kyllä, koitetaanpa löytää aikaa ja energiaa sille 🙂

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.