Jatketaan kasvojen hierontalinjalla

Jälleen kerran Essential Day Span foorumeiden avulla löysin hierontavideon, jonka ajattelin jakaa teille. Samalla tutustuin uteliaana kyseisen videon tekijän kauneudenhoitoblogin. Se mikä tässä on vähän jänskää, on että tämä video ja blogi ovat ranskaksi 😀 Englanniksi luen kyllä jo sujuvasti kauneudenhoitohömppää, mutta ranskaksi en ole tähän mennessä vielä siihen ryhtynyt. Minulla on kyllä takana viiden vuoden ranskan opinnot ja aikoinaan osasin kieltä aika hyvinkin, mutta siitä on aikaa 25 vuotta… Eli voi olla että google-kääntäjä on aika ahkerassa käytössä ranskankielistä blogia tutkiessa! Jos innostutte etsiskelemään ranskaksi kasvojumppa-aiheisia juttuja, niin esimerkiksi sanat ”gymnastique faciale” tuovat googlella aiheeseen liittyviä osumia. Kenties onnistun löytämään jotain kiinnostavaa jatkossa tältäkin kielialueelta.

Videolla hierontaosuus alkaa noin kohdassa 6:30. Tämä on aika hellää hierontaa, ensin nipistellään kasvoista tietyt kriittiset kohdat, sitten silitellään päälle 🙂 Videolla näkyvä Nicole on 61-vuotias, jos olen tulkinnut hänen blogistaan oikein, ja on toiminut kauneudenhoitoalalla 20 vuotta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.