Ohjevideo mikroneulauksesta

Käyn tasaiseen tahtiin kurkistelemassa Vaughter Wellnessin sivuilla (OwnDoc) josko sieltä löytyisi jotain uutta ja kiinnostavaa mikroneulauksen suhteen. Hiljattain löysin sieltä suureksi ilokseni ohjevideon mikroneulauksesta. Youtubestahan löytyy pilvin pimein erilaisia mikroneulausvideoita, osa ihan järkeviä, osa aika kauheita. Joissakin näytetään lääkäreiden 3,0 mm neuloilla anestesiassa tehtävää mikroneulausta jne. Tässä videossa kuvataan ainoastaan varsinainen rollaustekniikka, eikä puhuta siitä, miten ihoa kannattaa hoitaa rollausta ennen tai rollauksen jälkeen. Video ei siis ole mitenkään juuri heidän tuotteistaan  riippuvainen – se on ihan hyvä perusvideo, jonka katsomalla saa hyvän käsityksen siitä, miten mikroneulaus kannattaa tehdä. Jokainen voi sitten itse päättää, mitä tuotteita haluaa käyttää ja mistä haluaa esimerkiksi rollerit tilata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.