Kasvojumppa edistää työterveyttä! :D

Työterveyslaitoksen julkaiseman Työ Terveys Turvallisuus -lehden sivuilta löytyy aivan hurmaava kasvojumppavideo 😀

Ei ole tullut aiemmin mieleeni, että kasvojumppa voisi työterveyttäkin edistää, mutta mikäpäs siinä – ainakin olisi tosi hauskaa, jos katselisi työkavereiden kasvojumppairvistelyjä. Olen nimittäin joskus siskolleni esitellyt kasvojumppaliikkeitä ja se on ihan käsittämättömän sekopäistä hommaa. Sisko nauraa maha kippurassa minun irvistelyilleni, ja itse en kykene millään tekemään liikkeitä vakavalla naamalla, vaan nauraa räkätän ihan hulluna. Opeta nyt siinä sitten toiselle, miten kannattaisi jumpata… En tiedä tulisko minusta koskaan kasvojumpan opettajaa 😀 No, ehkä jollekulle vieraammalle pystyisi vakavammalla naamalla liikkeitä näyttämään. Mutta voin kyllä rehellisesti sanoa, että minulla ainakin on ollut monesti tosi hauskaa kasvojumpan parissa. Ja kun töissä on hauskaa, niin johan työkin maistuu mieluisammalta! Ja työterveys siis paranee 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.