Onneksi meitä ei kyylätä näin…

Polvet, muistattehan… Ne hyödylliset, keskellä säärtä sijaitsevat nivelet, joihin iän myötä kertyy vähemmän kauniita patteja ja ryppyjä. Jostain syystä sain päähäni googlata sanoilla ”Angelina Jolie knees”, kaiketi hakeakseni jotain lohtua siitä, että upean näköiset julkkisnaisetkaan, joilla on rahaa ja personal trainereita, eivät polvien osalta säästy ajan kolhuilta. Ja löysinhän minä sitten lohdukseni useampiakin kuvia kauniiden julkkisten vähemmän kauniista polvista. Tunnen itseasiassa aika huonoa omaatuntoa katsellessani tällaisia kuvia, pahempien ulkonäköongelmien kanssahan he kamppailevat kuin me tavikset. Heille kuitenkin ulkonäkö on kauppatavaraa, sitä mistä heille maksetaan ja minkä ansiosta he saavat elokuvarooleja sun muita. Meillä taviksilla ei sentään yleensä työpaikka mene sen vuoksi, että lihomme muutaman kilon tai rypistymme kasvoistamme.

Tässä Jennifer Anistonin polvet malliksi, lisää kuvia löytyy tuosta yllä olevasta Daily Mailin linkistä:

Otin Jennifer Anistonin tähän sen vuoksi mallikappaleeksi, että omat polveni ovat aika lailla samanlaisessa kunnossa kuin hänellä ja olen siis vuotta vanhempi kuin Aniston. Anistonhan on upean näköinen kaikin tavoin eli kelpaa kenelle hyvänsä nelikymppiselle roolimalliksi ulkonäkönsä puolesta. Hänelle on nähtävästi tehty suhteellisen vähän mitään operaatioita(?), joten siinäkin mielessä hän kelpaa kasvojumppaajan idoliksi. Laseroitu hänen kasvojaan ilmeisesti on useamman kerran, joten ihan täydellinen ei hänkään siis ole 😀

No, en vahingoniloisena kyllä noita julkkisten polvikuvia katsellut vaan ihan vaan nähdäkseni, että saako rahalla polvia pidettyä kauniimmassa kunnossa. Eipä taida saada. Nyt kai sitten pitäisi etsiä yli nelikymppisiä urheilijoita ja ihmetellä heidän polviaan – eli että jos ei rahalla saa kauniita polvia, niin saisko sitten aktiivisella liikunnalla. Ehdotuksia keitä urheilijoita voisin alkaa stalkata netin kautta? 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.