700 spämmikommenttia, hohhoijaa

Tiettyjä lääkkeitä näköjään yritetään spämmäämällä saada kaupaksi, vai myyntisaittejako mainostavat. Oli miten oli, tosiaan 700 spämmikommenttia olen saanut ilokseni poistella blogista tässä kolmen päivän aikana. Onneksi on noita automaattisiakin työkaluja filtteröintiin, nyt niitä on pakko ollut ottaa käyttöön.

Seurauksena on nyt se, että jos et ole kommentoinut blogiani aikaisemmin, niin viestisi menee ensin hyväksyntään minulle. Koitan tällä konstilla välttää sen,  että blogin kommentteihin ei tulisi lääkemainosspämmejä ja toisaalta että fiksuja viestejä ei menisi roskikseen turhaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.