Lihakset eivät lopu kaulaan :)

Surffatessani YouTubessa törmäsin jälleen kerran uuteen kasvojumppavideoon. Tämä taitaa olla ”laiton tapaus” eli joku on ladannut maksullisen jumppavideon YouTubeen. Kyseessä on Tal Reinhartin ”Facial Workout: Because the Muscles Don’t End at the Neck”. Saa nähdä kuinka kauan video pysyy tuolla tarjolla, kannattaa katsoa nyt, jos kiinnostaa. Pituutta videolla on tunti kuusi minuuttia, eli aika pitkä se on.

Tämä on kyllä tosi miellyttävä video 🙂 Kauniita nuoria naisia esittämässä liikkeitä, mukavan rauhallinen ja selkeä taustaääni. Jumppa on monipuolinen ja käyttää jonkun verran vastusta, mutta ei ole mikään supertehobodybuildingjumppa. Tämä jumppa lienee tarkoitus tehdä aina kokonaisuudessaan. Toki sen voi tehdä myös osissa halutessaan. En tiedä kyllä tulisko jumppaa kovin montaa kertaa viikossa tehtyä, kun se on noin pitkä. Hmm. En nytkään jaksanut tehdä sitä edes kertaalleen läpi. Itseasiassa täytyy tunnustaa, etten edes katsonut videota kokonaisuudessaan läpi, vaan pläräsin sitä vaan eteenpäin ja katsoin pätkiä. Luulen, että alkuperäisellä DVD:llä jumpasta on tarjolla myös lyhyempi versio, joka on tarkoitettu päivittäistä jumppaamista varten. Tässä videossa on mukana kaikenlaista ”turhaa”, joka on kiva kerran katsoa ja kuunnella, mutta ihan turha joka ikinen kerta käydä läpi, kun jumpan tekee.

Lisäys tekstiin 15.5.2012

On kiva kun muutkin tykkää katsoa näitä videoita! Lukijani oli katsonut koko videon läpi ja kommentoi, että videossa käydään alkuun läpi kaikki liikkeet ja kohdassa 46.15 alkaa varsinainen jumppa, joka kestää siis noin parikymmentä minuuttia. Eli ei sentään tunteroista tarvitse joka kerta käyttää, jos tätä jumppaa tykkää tehdä.

19.3.2015

Tsekkasin linkin ja eipä ollut videota enää Youtubessa, ihan hyvä niin!

4 ajatusta artikkelista “Lihakset eivät lopu kaulaan :)

 1. Janna

  Moi! Minäpä jaksoin katsoa tuon koko videon läpi! 🙂 Videossa käydään alkuun läpi kaikki liikkeet ja kohdassa 46.15 alkaa tuo varsinainen jumppa, joka kestää siis noin parikymmentä minuuttia. Ihan hyviä liikkeitä, joskin nuo viimeiset kaulan lihaksia kehittävät liikkeet eivät olleet minusta kovin tehokkaita. Johtuneeko siitä, etten ehkä ihan hallinnut tuota sivulle vientiä… 😀

  Vastaa
 2. Minx

  Onpa kiva että katsoit koko videon! Itsekin ajattelin, että täytyy sen olla juuri tuollainen mitä sanot, mutta kun en vaan jaksanut (no okei, ehtinytkään) katsoa koko videota, niin pomppimalla aina pykälä eteenpäin en onnistunut löytämään tuota kohtaa, missä varsinainen jumppa alkaa.

  Voisin kyllä tuohon postaukseenkin laittaa suoraan tämän tiedon, jos joku lukijani ei hoksaa lukea kommenttaja. Kiitos Janna!

  Vastaa
 3. Kirsi

  Hei kaikille!Olen katsonut videon joka aamu ja tehnyt sen myös.Ihan tosi hyvä ja tuloksia on jo näkyvissä noin kolmen viikon jälkeen.Videon äänet jo pelkästään tsemppaa päivään super hyvin,amerikkalaisten tapa kiitellä suorittajaa jo pelkästään on hunajaa sielulleni koko päiväksi!Kiitos tästä videosta,ihanaa!terkuin Kisu

  Vastaa
 4. Minx

  Heh, poden syyllisyyttä siitä, etten ole itse vieläkään jumpannut videota kunnolla läpi 🙂 Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt tuosta jumpasta ja että tuloksia on tullut näin lyhyessä ajassa! Minäkin tykkäsin kovasti tuon videon tyylistä – äänet on tosi miellyttäviä.

  Muistathan pitää taukopäiviäkin välillä? Pari päivää viikosta saisi olla kasvojumpasta taukoa, että lihakset saavat levätä (ihan niin kuin muissakin jumpissa). Lepopäivät voi pitää putkeen vaikka viikonloppuna tai erikseen, ihan mikä itselle paremmin sopii. Tauot ovat senkin vuoksi hyviä, ettei jumppa alkaisi maistua liikaa puulta, vaikka oliskin kiva ohjelma 🙂

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.