Kasvojumppaavia julkkiksia?

Tunnustan, olen utelias 🙂 Googlailen aika usein jotakuta julkkista, joka on mielestäni ikäänsä nähden nuorekkaan näköinen. Ekana katson kuvia hänestä, sen jälkeen teen haun sanoilla ”<nimi> plastic surgery” ja lueskelen, mitä veikkaillaan siitä, onko hänelle tehty kauneusleikkauksia vai ei. Aina joskus törmää julkkiksiin, jotka julkisesti ilmoittavat, että leikkaukset eivät hotsita ja siitä huolimatta näyttävät upeilta. Kyseessähän voi tietysti olla ihan puhdas valehtelu (ja aina välillä varmaan onkin), mutta joistakin asiantuntijatkin ovat sitä mieltä, että jos joku on heidän kasvoilleen jotain tehnyt, niin on todella hienoa työtä. Tai sitten he tosiaan onnistuvat jotenkin muuten pysymään nuorekkaina.

Minä tietysti aina ekana mietin, että olisko kyseessä kasvojumppa ja jos, niin mikä niistä 😀 No, nyt googlailin sitten ”celebrity facial exercise” ja mitä tarttuikaan haaviin: Carole Maggion (Facercise-jumpan luoja) teksti kasvojumppaavista julkkiksista! Maggion mukaan ainakin Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Helen Fielding ja Jane Birkin ovat kasvojumppafaneja. Madonnakin on ottanut yksityistunteja Eva Fraserilta 2008 ja näyttää kyllä aika upealta, mutta hänellä kyllä taitaa ainakin nyt olla nassussa botoxia ja fillereitäkin, päätellen vuoden 2011 kuvista.

Muita mahdollisia kasvojumppaavia julkkiksia voisi olla vaikkapa Tom Cruise, joka kiven kovaan vannoo, ettei häntä ole leikattu. Asiantuntijat tosin kyllä epäilevät, että jotain fillereitä ja botoxia olisi häneen pistetty. Itsehän olen täällä blogissakin ihaillut Sigourney Weaveria, joka hänkin ilmoittaa olevansa leikkauksia vastaan. En vaan oikein voi kuvitella, että kukaan hänen ikäisensä (60) ja niin upean näköinen voisi ihan vaan hyvillä geeneillä päästä noin ptkälle, joten kasvojumppaahan siellä on ihan pakko olla takana tietysti 😀 Hänestä nimittäin suurin osa arvelee, että häntä tosiaan ei ehkä ole leikelty tai pistelty lainkaan.

Julia Roberts (yksi lempparinäyttelijöistäni <3) on myös (ainakin julkisesti) kauneusleikkauksia ja botoxia vastaan, vaikka on viimeksimainittua kokeillutkin. Hän on hienosti sanonut ”Your face tells a story and it shouldn’t be a story about your drive to the doctor’s office.” Eli kasvosi kertovat tarinaa, mutta tarina saisi olla jotain muutakin kuin kertomus siitä, kuinka ajoit lääkärin vastaanotolle.

Olen joskus jopa puolitosissani miettinyt, että voisin kirjoitella fanipostia jollekin näyttelijälle ja kysyä suoraan kasvojumppaako hän, ja jos jumppaa, niin minkä ohjelman mukaan. Enpä tosin tiedä mahtaisko postini hukkua muun fanipostin tulvaan ja mahtaisko kukaan näyttelijä haluta tällaista ”ammattisalaisuutta” edes kertoakaan fanilleen.

Pitää nyt kyllä vielä sanoa, että minullahan ei siis ole mitään kauneusleikkauksia vastaan. Luen niistä kiinnostuneena ja katselen uteliaana, millaisia tuloksia niillä voi saada aikaan. Ja tuloksiahan saadaan! Sekä hyviä että vähemmän hyviä 🙂 Ja joskus voi myös jotain mennä pahasti pieleen. Olen tainnut lukea niin paljon aiheesta, että yhä vähemmän ja vähemmän itse oletan koskaan päätyväni mihinkään sellaiseen operaatioon. Turhamainen kyllä olen ja tykkäisin pysyä nuorekkaana, mutta mua vaan niin hirvittää ajatuskin siitä, että että jotain voisi mennä pieleen 😀 Mutta toisia on hauska katsoa, etenkin niitä, joissa leikkaukset ovat onnistuneet. Se kyllä toisaalta surettaa, jos vaikkapa jollakulla kivan näköisellä julkkiksella on homma mennyt ihan överiksi tai pahasti pieleen. Melanie Griffith on yksi näistä, mielettömän kaunis nainen, mutta elämän jälkiä hänen kasvoissaan on paikkailtu vähän turhan näkyvästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.