Jatkoa edelliseen

Oleg Lapiduksen naamanvääntelyitä kun katselin ja tuota aiempaa blogikirjoitustani Mimirobicsista, niin arvelen vähän, että Lapiduksen innoittajana voisi olla amerikkalainen viihdyttäjä Jason Hewlett, jonka naamatanssiviritys vuosimallia 2009 näkyy tässä:

Tässä toinen herkkupala Jason Hewlettiltä. Kokeilkaapa tehdä perässä tämä kasvojumppa!

Miten voi ihmisellä olla noin käsittämättömän hyvä lihaskoordinaatio?! Olisi tosi hauska saada selville millainen historia Hewlettillä on naamanvääntelynsä kanssa. Yritin haeskella löytyisikö vaikkapa haastatteluja, joissa hän kertoisi historiastaan tällä saralla ja siitä, mikä hänet alkujaan inspiroi tuohon puuhaan, mutta eipä oikein löytynyt mitään. Sen sijaan löysin Hewlettin blogin. Jos olette yhtä uteliaita kuin minäkin, niin käykää lueskelemassa. Ei sieltä valitettavasti tästä asiasta löydy mitään, mutta olipahan muuten vaan mukavaa luettavaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.