Hyvä yritys

Mahtaako joku lukijani muistaa Mimirobics-kasvojumpan? Olen postannut tästä jumpasta kerran aikaisemmin ja nyt törmäsin siihen taas vähän hassussa yhteydessä. Minulle nimittäin iskee välillä kummallinen YouTube-surffailukuume ja katson silloin mitä omituisimpia videoita, seuraillen linkkejä videoista toiseen. Viimeksi kun tämä kuume iski, katsoin perä jälkeen läjäpäin Britain’s Got Talent -shown esityksiä ja siellä sitten törmäsin tähän ”helmeen” viime vuodelta 😀

Mimirobicsin Oleg Lapidushan se siinä käy yrittämässä, josko naamatanssi ihastuttaisi tuomareita. Ei oikein tärppää 😛 En kyllä ihmettele, itse tuntui että lähinnä koin myötähäpeän tunteita katsoessani esitystä – en ollut oikein ihastunut. Mutta sitten taas… Saahan sitä yrittää! Vähän kyllä kävi itselläni mielessä, josko tuo yritys olisi ollut tarkoitettu enempi Mimirobicsin mainostukseksi kuin vakavaksi yritykseksi päästä showssa eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.